12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Crăciunul se apropie, iar dumneavoastră încă nu aţi terminat de cumpărat toate cadourile de pe listă. Înainte de a intra în panică, luaţi-vă câteva ore libere de la serviciu şi vizitaţi, din nou, magazinele cu cadouri. Când vine vorba de mâncare, ar fi bine să vă disciplinaţi. Orientaţi-vă către alimentele uşoare.
 
  Taur
Munca de la serviciu v-a captat toată atenţia şi v-a „mâncat“ tot timpul liber. Încă nu aţi găsit un moment potrivit să împodobiţi bradul, dar v-aţi promis dumneavoastră şi celor dragi că în această seară vă veţi ocupa exclusiv de brăduţ. Vă intră în cont o sumă de bani la care nu vă aşteptaţi. Situaţia dumneavoastră financiară se echilibrează.

  Gemeni
O răceală de sezon nu vă dă pace de câteva zile şi astăzi vă decideţi să luaţi măsuri. Mergeţi la medic şi apoi urmaţi întocmai tratamentul recomandat de specialist. Sunteţi foarte încrezător şi mergeţi la sigur când este vorba să faceţi cuceriri. Vă place să aveţi parte de aventuri plăcute şi să cunoaşteţi persoane agreabile. În familie aveţi relaţii bune cu copiii.

  Rac
Energia dumneavoastră este încă la cote maxime, chiar dacă nu simţiţi asta. Aţi vrea să staţi în casă şi să leneviţi întreaga zi, dar mai aveţi lucruri încă nerezolvate. Crăciunul este foarte aproape şi încă mai aveţi ceva treburi de terminat. Viaţa familială este în centrul preocupărilor dumneavoastră. Faceţi tot ceea ce este nevoie pentru a vă vedea copiii prosperând.

  Leu
Simţul realităţii funcţionează la cote maxime astăzi. Veţi avea capacitatea de a distinge lucrurile veritabile de falsuri şi veţi aprecia corect valoarea fiecărui lucru. Dacă participaţi la vreo petrecere sau o sărbătoare în această perioadă, deschideţi bine ochii. Se poate ca în mulţime să vă găsiţi jumătatea.

  Fecioară
Încercaţi din răsputeri să clarificaţi toate nelămuririle care pot apărea astăzi. Nu lăsaţi nimic la voia întâmplării pentru că nu toţi văd lucrurile din acelaşi punct de vedere ca şi dumneavoastră. Vă controlaţi greu astăzi. Ridicaţi tonul pentru a obţine ceea ce vreţi. Ar fi cazul să folosiţi arta diplomaţiei şi să aveţi o voce mai blândă, poate chiar veţi vedea efecte miraculoase.

  Balanţă
Vă treziţi dis-de-dimineaţă şi sunteţi pus pe fapte mari. Dispuneţi de un munte de energie pe care o veţi consuma doar în serviciul lucrurilor care contează cu adevărat: familie, prieteni şi persoana iubită. Sunteţi de un dinamism molipsitor şi vă pricepeţi să comunicaţi cu cei din jur. Starea aceasta se răsfrânge şi asupra stării dumneavoastră fizice. În viaţa sentimentală este bine să găsiţi un echilibru.

 Scorpion
Luaţi o pauză când simţiţi nevoia. Lucrurile care se vor petrece astăzi vă vor solicita întreaga putere de concentrare şi sunt mai complexe decât par la prima vedere. Aveţi tendinţa să vă închideţi în casă. Prietenilor le este foarte greu să vă convingă să ieşiţi din coconul dumneavoastră. În dragoste trebuie să aveţi destul curaj pentru a vă exprima adevăratele sentimente.

 Săgetător
Sunteţi mai mult decât flexibil astăzi. Acceptaţi şi chiar adoptaţi ideile altor persoane şi mai că vă lăsaţi egoul deoparte. Dacă o idee este foarte bună şi nu vă aparţine, îi veţi oferi întreg suportul dumneavoastră. Evoluţia vieţii amoroase depinde de situaţia în care vă aflaţi. Dacă sunteţi căsătorit şi vă simţiţi nemulţumit, se poate să luaţi decizia de a rupe relaţia.
  Capricorn
Simţiţi nevoia de a face lucrurile să fie mai intense. Îi convingeţi şi pe cei din jur să trăiască din plin, alături de dumneavoastră şi vă îndepliniţi toate visele pentru ziua de azi. Ziua este favorabilă pentru investiţii. Este bine totuşi să vă interesaţi despre partenerii dumneavoastră. Copiii se poate să vă ceară o mai mare libertate, iar dumneavoastră veţi şti să ajungeţi la un compromis.

  Vărsător
Intelectul dumneavoastră funcţionează la parametri înalţi astăzi. Sunteţi capabil să găsiţi cele mai simple soluţii la probleme dificile şi puneţi lucrurile în mişcare cu mare uşurinţă. În sectorul familial, lucrurile sunt foarte calme. Vă gândiţi să vă faceţi căminul mai primitor şi mai călduros. Poate chiar vă apucaţi să puneţi la punct nişte planuri de decoraţiuni interioare.

  Peşti
Socializarea face minuni în cazul dumneavoastră astăzi. Veţi cunoaşte oameni noi şi interesanţi, care vor avea o mare influenţă asupra viitorului dumneavoastră, în perioada imediat următoare. Nativii care fac parte dintr-un cuplu se înţeleg foarte bine. Dacă sunteţi singur, se poate să întâlniţi pe cineva care vă va stârni interesul. Aveţi tendinţa să vă lăsaţi pradă plăcerilor luxului şi să vă pierdeţi simţul realităţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS