13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Aveţi un teribil dor de ducă, aţi face orice, numai să nu staţi acasă. Cheltuiţi multă energie la drumuri scurte, dar reuşiţi ca în acelaşi timp să faceţi destulă treabă, chiar fără să intenţionaţi. Aveţi o zi plăcută, însă se anunţă multe treburi de rezolvat prin gospodărie. Ar trebui să vă faceţi un mic program pentru a reuşi să terminaţi toate treburile şi să nu uitaţi tocmai ce ar fi mai interesant de făcut.
 
  Taur
Statul acasă vă prieşte nemaipomenit. Vă gândiţi că veţi fi singur? Nici vorbă. Veţi primi multe vizite şi multe cadouri, unele deosebit de generoase. Discuţiile vor fi stimulative şi se vor axa pe teme filosofice şi religioase, nu pe trivialităţi. Vă miroase parcă a Sărbători, mai ales că trebuie să vă duceţi prin oraş să vă interesaţi de cadouri. Aţi putea să o luaţi uşor, pentru a nu face alegeri nepotrivite.

  Gemeni
Se anunţă o zi plină de întâlniri şi ieşiri cu prietenii. Vi s-a făcut dor de ducă şi nu vă place să staţi pe acasă. Unele dintre aceste drumuri pot să vă aducă prieteni noi sau vă pot pune în contact cu persoane pline de farmec, cu care vă face mare plăcere să cochetaţi. Poate că nu vi s-a mai spus de mult timp că sunteţi un bucătar exemplar, însă astăzi laudele nu vor înceta. Veţi reuşi să vă surprindeţi familia şi prietenii cu multe surprize foarte plăcute.

  Rac
Vă gândiţi la Sărbătorile de iarnă mai degrabă ca la o povară decât ca la o plăcere. Oricum, aţi prefera să vă lase toată lumea în pace, pentru că sunteţi foarte preocupat de probleme legate de devenirea dumneavoastră profesională şi, în general, de scopul existenţei. Este interesant să lăsaţi ca lucrurile să se rezolve de la sine. Nu vă stresaţi, deoarece totul se va aşeza pe un făgaş normal, fără ca dumneavoastră să vă agitaţi prea mult.

  Leu
Nu prea sunteţi religios din fire, iar credinţa o verificaţi îndeosebi cu ajutorul metodelor ştiinţifice. Şi, totuşi, anul acesta parcă vă simţiţi invadat de magicul spirit al Crăciunului. Veţi trăi din plin semnificaţia îmbucurătoare a sărbătorii. Aveţi ceva probleme cu sănătatea, însă sunt trecătoare. Poate că ar trebui să vă odihniţi mai mult, ca să scăpaţi de aceste mici neplăceri. După Sărbători ar fi cazul să mai mergeţi la un medic, pentru a vă asigura că totul este în regulă.

  Fecioară
Începeţi să vă regăsiţi speranţa şi să vă bucuraţi de ceea ce vă oferă perspectivele amoroase. Sunteţi senzual şi tandru cu partenerul de viaţă. În cazul în care astăzi vă ocupaţi de afaceri, lucrurile vă vor merge excelent. Vorbiţi cam mult şi deranjaţi multe persoane din jurul dumneavoastră. Vreţi să fiţi şi ascultat, dar vă doriţi şi ca tot ce spuneţi să fie pus în aplicare, însă nu aveţi norocul acesta.

  Balanţă
Gestionaţi-vă cu înţelepciune banii. Sunteţi tentat să riscaţi sume importante pentru un câştig şi mai mare. Se poate ca de data asta şansa să fie de partea dumneavoastră. Faceţi tot posibilul să vă terminaţi treaba şi să lăsaţi în urmă ceva foarte bine făcut. Sunteţi foarte cheltuitor şi vă veţi trezi în curând că nu mai aveţi bani pentru Sărbători. Ar fi bine să faceţi o listă, că nu sunteţi genul de persoană care se poate abţine de la cumpărături.

 Scorpion
Mâncaţi mai puţin şi respectaţi orele de somn. Echilibrul dumneavoastră fizic depinde de programul pe care-l aveţi. Faceţi alegeri bune când vine vorba despre bani, însă este bine să fiţi mai puţin impulsiv. Aţi dori să vă asociaţi cu o persoană care v-ar putea ajuta în susţinerea unui proiect. O să ajungeţi singur la concluzia că este mai bine să faceţi ceea ce ştiţi cel mai bine, decât să apelaţi la ajutorul altuia.

 Săgetător
Aveţi foarte multă nevoie de soare şi de aer. Faceţi plimbări în aer liber şi aveţi grijă ce mâncaţi. Aceste eforturi vă vor ajuta să evitaţi unele crize de ficat care ar putea să vă facă probleme. Sunteţi foarte schimbător astăzi: una ziceţi, alta faceţi. Nu vă înţelege nimeni şi nimeni nu îşi dă seama de ce alegeţi să procedaţi aşa. Toată lumea va remarca astăzi că nu sunteţi în apele dumneavoastră.

  Capricorn
Relaţiile cu cei din jur reuşesc să vă tulbure astăzi, poate şi pentru că percepeţi lucrurile într-un mod subiectiv. Aveţi nevoie de odihnă şi trebuie mai ales să vă detaşaţi de toate şi să priviţi situaţia la rece. Sunteţi cam enervant astăzi, mai ales pentru rivalii dumneavoastră, deoarece veţi da „lovitura“. Aveţi multe idei şi vă faceţi foarte util şi cu siguranţă că nu trebuie să daţi importanţă micilor răutăţi.

  Vărsător
Planeta Venus vă protejează cuplul, aşa că atmosfera este caldă. Vă simţiţi în formă bună din punct de vedere psihic, iar performanţele dumneavoastră sexuale sunt surprinzătoare. Se poate să aveţi parte de revelaţii afective şi fizice. Trebuie să fiţi prudent la şofat. Vremea este duşmanul dumneavoastră, însă nu trebuie să vă lăsaţi în voia sorţii. Trebuie să daţi dovadă de prudenţă şi ambiţie, ca să nu faceţi un accident, mai ales dacă nu sunteţi singur în maşină.

  Peşti
Este o zi bună să duceţi la capăt un proiect de anvergură. Încercaţi să nu fiţi prea exigent cu cei cu care colaboraţi. Sunteţi inspirat astăzi şi vă pricepeţi la tot ce are legătură cu banii. Sunteţi cam îndrăzneţ pentru ceea ce vi se oferă şi vreţi mai mult. Există riscul să pierdeţi şi ceea ce vi s-a oferit prima dată. Încercaţi să vă mulţumiţi şi cu puţin atunci când sunteţi conştient că nu puteţi cere mai mult şi nu aveţi de unde obţine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS