24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Aveţi foarte mulţi prieteni în jur şi nu ştiţi cum aţi putea face să le acordaţi tuturor câte puţin din timpul dumneavoastră preţios. Aţi putea să vă gândiţi să organizaţi un eveniment la care să-i adunaţi pe toţi. Nu e exclus să daţi o petrecere sau să programaţi o ieşire la final de săptămână.
 
  Taur
Cel mai mult vă place să petreceţi timpul liber în compania familiei. Cei dragi au fost întotdeauna alături de dumneavoastră şi în mijlocul lor vă simţiţi în siguranţă. Cu ocazia Sărbătorilor de final de an vă gândiţi să-i răsplătiţi pentru tot ce au făcut de-a lungul timpului pentru dumneavoastră.

  Gemeni
O durere de cap sau o răceală vă poate da peste cap toate planurile astăzi. Deşi aveaţi multe activităţi programate, nu mai aveţi nici un chef să vă apucaţi de nimic. Tot ce vă doriţi este să staţi confortabil în pat, la căldură, să vă delectaţi cu o carte sau să vă uitaţi la un film bun.

  Rac
O zi foarte agitată se anunţă la serviciu. Toată lumea se foieşte în jurul dumneavoastră şi nici nu ştiţi cu ce să începeţi şi de ce să vă mai apucaţi. V-aţi dori ca totul să se liniştească mai repede. Nu ar fi rău ca, dacă este posibil, să vă luaţi restul zilei liber şi să uitaţi de griji.

  Leu
Astăzi vă veţi face remarcat, dar, din nefericire, printr-o gafă. Cum lucrurile nu pot merge strună de fiecare dată, astăzi este rândul dumneavoastră să comiteţi o greşeală. Din fericire, nu va fi nimic grav, iar ceilalţi îşi vor aminti numai de partea amuzantă a incidentului.

  Fecioară
Vă pregătiţi de vacanţă, de Sărbători, de distracţie. Mintea nu prea vă mai stă la muncă şi încercaţi să vă sustrageţi până şi de la cele mai insignifiante atribuţii care vă sunt încredinţate. Dacă nu este nimic urgent sau important, nimeni nu va remarca faptul că astăzi cam trageţi chiulul.

  Balanţă
Vă preocupaţi foarte intens de sănătatea dumneavoastră în această perioadă. Nu se anunţă nimic grav, dar este mai bine să fiţi precaut decât să fiţi nevoit să vă trataţi ulterior. Un consult de rutină vă va ajuta să vă liniştiţi, mai ales că aţi rămas uşor marcat de ultimele probleme.

 Scorpion
Începeţi să vă faceţi probleme că situaţia financiară vă va strica Sărbătorile. Este încă devreme să vă faceţi astfel de griji, dar, până la urmă, dumneavoastră ştiţi cel mai bine care vă sunt priorităţile şi cât de mult vă permite bugetul să vă întindeţi.

 Săgetător
Un plan în care aţi investit foarte mult timp şi energie este pe cale să fie dat peste cap din cauza unui prieten, care se încăpăţânează să participe, chiar dacă nu are loc. Va trebui să alegeţi dacă vă doriţi să duceţi planul la capăt sau să-l faceţi pe prietenul dumneavoastră să se simtă bine.

  Capricorn
Membrii familiei vă cer să petreceţi mai mult alături de ei, mai ales că în ultimul timp aţi preferat să vă întâlniţi cu prietenii. Vă simţiţi mai bine în compania grupului de prieteni, pentru că simţiţi că ei vă înţeleg şi gândesc ca dumneavoastră.

  Vărsător
Astăzi e posibil să aveţi mici divergenţe cu partenerul de cuplu pe teme financiare. Nu aveţi obiceiul de a vă certa din cauza banilor, însă, de data asta, veţi fi atenţionat că vă întindeţi cam mult. Încercaţi să înţelegeţi situaţia şi veţi vedea că veţi ajunge la un compromis, ca de fiecare dată!

  Peşti
V-aţi propus ca măcar în această perioadă, de sfârşit de an, să nu îi mai lăsaţi pe ceilalţi să profite de dumneavoastră. Aveţi impresia că până acum toată lumea vă exploata, solicitându-vă să faceţi chiar şi lucruri care nu intrau în atribuţiile dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS