10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAccesorii călduroase, colorate şi haioase

Accesorii călduroase, colorate şi haioase

Iarna aceasta, designe-rii au dat undă verde pentru accesoriile tricotate, dar şi pentru puloverele gen tablă de şah, midi, pentru cardigane, bolerouri din caşmir sau lână.

Tricotajele au fost desemnate piesele de rezistenţă ale acestei ierni. Puloverele midi, cardiganele, bolerourile din caşmir sau lână, bluzele pe gât, dar cu mânecă scurtă, jachetele, toate sunt la modă, oferind confortul şi căldura de care aveţi nevoie în zilele geroase.
Acestora li se alătură şi puloverele cu carouri, specifice golfului, şi jachetele midi, care se prind cu cordon în talie.
Ca o alternativă pentru aceste piese vestimentare vin puloverele ample, decorate cu nasturi, din materiale călduroase, sau bluzele cu suprapuneri, petrecute şi accesorizate cu funde sau broşe cu aspect vintage.
Puloverul XXL nu lipseşte nici el de pe podiumurile de modă. Poate fi purtat sub mai multe forme: fie mai larg, pe post de jachetă, fie mai strâmt, pe post de rochie, cu o pereche de colanţi sau blugi skinny.
Această piesă de vestimentaţie poate conferi o notă sexy unei ţinute obişnuite.
Dacă vă număraţi printre persoanele cu forme, puteţi alege cu încredere un pulover extralarg, cu decolteu în formă de V.
În schimb, dacă sunteţi ceva mai slabă, puteţi opta pentru un pulover extralarg, care va putea fi purtat cu cizme obişnuite. Un pulover lung, tip rochie, strâns pe corp, poate constitui o altă opţiune pentru o zi obişnuită, dar şi pentru o ieşire la ceas de seară cu prietenii.
Nuanţele trebuie să fie vesele. Movul rămâne în tendinţe, la fel ca şi nuanţele electrice, rozurile puternice, dar şi culori calde, pământii.
Nu uitaţi nici de vestuţele din blană. Ele pot fi combinate cu o fustă sau cu o rochie, pentru un aer sofisticat. La fel de bine, ele pot completa o ţinută sport, o helancă şi o pereche de blugi. În ceea ce priveşte culorile, acestea pot fi naturale – crem, gri, spicată, dar şi cu imprimeuri faunistice, leopard în mod special.
Nu ezitaţi deci în faţa unor astfel de accesorii îmblănit, care vă vor înnobila, vă vor completa look-ul în orice zi în care ţinuta dumneavoastră pare banală.

Un aer copilăresc

Nu trebuie să renunţaţi nici la fulare. Aerul copilăresc pe care vi-l dau aceste accesorii vă va binedispune. Fularele supradimensionate, pufoase şi călduroase pot fi alese din rafturile oricărui magazin, în nuanţe cât mai îndrăzneţe. Se pot asorta cu o geantă tricotată, dar şi cu o căciulă simpatică, în diferite forme.
Tot la capitolul accesorii pot fi trecute şi gulerele tricotate, care vă vor da un aer sofisticat, rafinat. Ele pot înlocui fără probleme un fular obişnuit, oferindu-vă un plus de feminitate.
La puloverele lungi se potrivesc foarte bine colanţii groşi din lână. În combinaţie cu cizmele până la genunchi sau chiar cu încălţămintea cu toc, colanţii groşi nu numai că vă vor oferi confortul necesar, dar vor da culoare ţinutei dumneavoastră.
Aceştia pot fi înlocuiţi, dacă sunteţi o fire nonconformistă, cu jambierele tricotate, la fel de colorate şi vesele ca şi restul accesoriilor din această iarnă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU