16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Cea mai îngustă casă din Anglia, scoasă la vânzare

Proprietarul celei mai înguste case din Londra a scos imobilul la vânzare, cerând nici mai mult, nici mai puţin decât 610.000 de euro, informează site-ul zigonet.com. Casa are o lăţime de doar 1,68 metri şi o suprafaţă de 92 de metri pătraţi, „împărţiţi“ pe cinci niveluri, fapt ce ar putea genera ideea că raportul suprafaţă-preţ este cel puţin scandalos. Totuşi, agentul imobiliar care se ocupă de această tranzacţie a ştiut să justifice suma cerută de proprietar: „Casa este unică. Într-adevăr, este foarte îngustă, însă acest aspect îi conferă un farmec aparte“. Graţie acestui argument, valoarea imobilului a crescut cu aproximativ 70.000 de euro în ultimii trei ani. În plus, deşi este atât de îngustă, casa are o mare valoare imobiliară întrucât se află în apropierea unui centru comercial şi pe traseul celor mai importante mijloace de transport în comun.

Keira Knightley, goală de dragul artei

Keira Knightley a decis să nu se limiteze doar la cariera actoricească, aşa că a acceptat să pozeze nud pentru unul dintre cei mai apreciaţi artişti din Marea Britanie. După cum informează site-ul femalefirst.co.uk, Keira Knightley a fost văzută în mai multe rânduri intrând în galeria de artă Halcyon Gallery din Londra, unde, potrivit apropiaţilor săi, pozează goală pentru un tablou al britanicului Mitch Griffiths, care pregăteşte în prezent o nouă expoziţie. „Este o onoare să fii model pentru Mitch. El este unul dintre cei mai apreciaţi şi respectaţi artişti de nuduri, iar acum pregăteşte o expoziţie care va cuprinde tablouri pentru care au pozat mai multe celebrităţi. Mitch este încântat că şi Keira Knightley a acceptat să facă parte din proiect şi să pozeze pentru el“, a declarat un apropiat al artistului.

Penelope Cruz îşi protejează relaţia amoroasă

Penelope Cruz face tot ceea ce poate pentru a-şi proteja idila cu actorul Javier Bardem, informează site-ul femalefirst.co.uk. Actriţa laureată a premiului Oscar, despre care presa scrie că ar fi chiar logodită cu Bardem, susţine că refuză să discute despre viaţa ei amoroasă pentru că nu vrea să strice cu vorbe în vânt relaţia „importantă“ pe care o are. „Este evident pentru toată lumea că trăiesc o poveste de dragoste. Motivul pentru care nu vreau să vorbesc despre această relaţie este că vreau să o protejez, întrucât este foarte importantă pentru mine. Este foarte simplu şi sper să mă înţelegeţi“, a explicat actriţa. Păstrând acelaşi mister în jurul său şi al relaţiei sale, întrebată despre inelul pe care îl poartă pe degetul inelar al mâinii stângi, Penelope Cruz a ales să fie cât se poate de discretă. „Şi acesta este un lucru pe care prefer să îl ţin pentru mine“, a spus actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS