10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sunteţi încântat de propunerea făcută, însă trebuie să aveţi grijă la ceea ce semnaţi astăzi. Nu vă încântă de la început, deoarece, dacă veţi fi atent, există multe nereguli în ceea ce urmează să semnaţi. Încercaţi să vă abţineţi de la cheltuielile pe care aveţi chef să le faceţi, deşi vă va fi foarte greu. Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă şi fiţi cumpătat. În caz contrar, vor apărea surprize neplăcute la orizont.
 
  Taur
Dumneavoastră vă plângeţi de silueta pe care aţi pierdut-o. Ar fi cazul să vă daţi seama că exageraţi cu mesele. Cel mai indicat este să vă faceţi un program de masă şi chiar cu o listă cu ce să mâncaţi, pentru că veţi avea probleme de sănătate. Trebuie să învăţaţi să valorificaţi ceea ce aveţi şi să despărţiţi clar viaţa profesională de cea personală.

  Gemeni
Aţi primit o invitaţie de a participa la o ceremonie, însă cu siguranţă ar trebui să refuzaţi. Nu este cazul să daţi curs unor asemenea fetivităţi, deoarece nu aveţi cu cine să petreceţi. În dragoste există unele neînţelegeri care pentru nativi pot deveni extrem de grave. Lucrurile pe care se bazau se dovedesc nesigure. Dacă vreţi să faceţi investiţii financiare, este bine să consultaţi un specialist.

  Rac
Dumneavoastră cu sportul nu prea vă înţelegeţi, dar va trebui să faceţi ceva antrenamente pentru a participa la un concurs, unde veţi câştiga foarte multe premii. Trebuie să faceţi ceva eforturi, pentru că vă veţi schimba şi regimul alimentar, pentru a rezista la asemenea provocare. Simţiţi nevoia de lucruri concrete pe plan profesional. Evitaţi proiectele care prezintă riscuri sau care par să se clatine.

  Leu
Sunteţi cam îndrăzneţ atunci când vrei să cereţi ceva, dar vi se va reproşa că nu ştiţi să oferiţi în acelaşi ton. Nu trebuie să vă descurajaţi atunci când vi se fac observaţii, ci trebuie să vă trăiţi viaţa la maximum. Pentru a obţine rezultatele dorite la locul de muncă, trebuie să daţi dovadă de răbdare şi să faceţi eforturile necesare. Ocaziile nu vor apărea din senin, trebuie să le provocaţi, prin muncă şi perseverenţă, chiar şi în timpul dumneavoastră liber.

  Fecioară
Multe idei vi se vor da când vine vorba despre Crăciun, dar păcat că nu pot fi puse în practică. Ar trebui să faceţi o şedinţă de familie pentru a lua cât mai repede o decizie care să vă ajute. Intraţi într-o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Unii dintre voi vor avea nişte creşteri de venituri destul de importante. Nativii cu o imaginaţie bogată şi idei originale au acum şansa să culeagă roadele muncii lor.

  Balanţă
S-ar putea ca glumele pe care le faceţi să vă coste foarte mult. Este adevărat că o glumă întreţine atmosfera, dar, de data asta, aţi depăşit măsura. O să treacă acest moment neplăcut, dar e bine să evitaţi pe viitor. Nativii trăiesc o poveste de dragoste care începe cu o simplă prietenie. Ambianţa astrală aduce stabilitate în cuplu. Este bine să aveţi mai multă grijă de sănătate, pentru că vă paşte o răceală.

 Scorpion
Aşteptaţi un răspuns în legătură cu o tranzacţie imobiliară. Este posibil ca şansele de a încheia această afacere să fie mari. Trebuie să mai aşteptaţi măcar o săptămână. Există la nivel profesional câteva lucruri pe care nu reuşiţi să le înţelegeţi. În timp, situaţia va deveni mai clară.

 Săgetător
Neatenţia în trafic vă va costa mulţi bani şi nervi. Poate şi oboseala îşi spune cuvântul, dar ar trebui să fiţi mai atent atunci când este vorba şi de viaţa altora. În relaţia de cuplu încep să se amestece banii cu dragostea. Acest lucru nu este neapărat ceva bun pentru dumneavoastră. Este în interesul dumneavoastră să trasaţi o linie între cele două. Aveţi iniţiative profesionale îndrăzneţe.

  Capricorn
Interesantă zi, deoarece veţi primi o invitaţie în oraş din partea unei persoane nou-apărute în viaţa dumneavoastră. N-ar strica să daţi curs acestei invitaţii, mai ales că este posibil să se înfiripe o relaţie sentimentală între voi doi. Încercaţi să găsiţi o soluţie originală pentru problemele care se pun. Este necesară poate şi o evaluare a situaţiei. În relaţiile cu ceilalţi daţi dovadă de multă căldură şi afecţiune, pentru că vă simţiţi dumneavoastră înşivă foarte bine.

  Vărsător
Vă frământaţi pentru lucruri mărunte. Ar trebui să treceţi peste aceste lucruri şi să luaţi legătura cu apropiaţii dumneavoastră. Este posibil un membru al familiei să aibă nevoie măcar de un sfat din partea dumneavoastră. Sunteţi adâncit în proiecte şi nu mai vedeţi manevrele răutăcioase ale celor din jur. Trebuie să fiţi mai atent la ceea ce se petrece lângă dumneavoastră.

  Peşti
Sunteţi o persoană foarte apreciată. La serviciu, în familie, sunteţi foarte plăcut de toată lumea datorită hărniciei, dar şi implicării dumneavoastră în activităţi de tot felul. Dacă aveţi tendinta să fiţi mai cheltuitor decât de obicei, ar fi bine să începeţi să vă faceţi socotelile. Totul merge bine acasă, vă înţelegeţi cu familia şi aveţi un sentiment de împlinire. Dacă apar neînţelegeri, rezolvati-le repede, ca să nu se agraveze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS