8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Astăzi sunteţi spriten, vă simţiţi uşor ca un fulg şi plin de optimism. Starea va domina toată ziua şi veţi avea prilejul de a rezolva o mulţime de lucruri importante. Se anunţă o zi frumoasă şi liniştitoare, în care nimeni şi nimic nu vă poate strica buna dispoziţie. Spre după-amiază, cineva s-ar putea să vă invite în oraş.
 
  Taur
Astăzi este ziua prietenilor. Fie că vă vor suna ei, fie că îi veţi suna dumneavoastră, nimic nu poate fi mai plăcut decât o petrecere organizată pe nepregătite, alături de cei dragi. Spre seară însă, vă cam întristaţi pentru că următoarele zile se vor anunţa mai dificile. Mai renunţaţi la grijile cotidiene şi încercaţi să scăpaţi de încordarea continuă în care vă tot afundaţi de ceva vreme.

  Gemeni
Încă se resimte oboseala de după turele lungi şi parcă interminabile pe care le-aţi îndurat la birou săptămâna trecută. Lăsaţi astăzi lucrurile să decurgă de la sine, odihniţi-vă şi renunţaţi la proiecte sau alte planuri care v-ar putea solicita. Astăzi e o zi minunată pentru proiecte pe termen lung. Păreţi mai lucid ca niciodată şi aveţi mari şanse să puneţi la punct multe lucruri pe care nu aţi reuşit să le organizaţi până acum.

  Rac
Relaţiile dumneavoastră atât cu persoana iubită, cât şi cu prietenii sau familia merg perfect şi nici n-ar trebui să vă îngrijoraţi că se va schimba ceva. Ba, mai mult decât atât, ar trebui ca astăzi să-i invitaţi în oraş. Nu vă lăsaţi coordonaţi numai după instincte, pentru că uneori aţi putea da greş. Astăzi păstraţi-vă energia pentru activităţi venite pe neaşteptate.

  Leu
Imaginaţia şi spontaneitatea dau năvală asupra dumneavoastră. N-ar fi rău să le fructificaţi şi să puneţi la cale planuri pentru un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat. Problemele sentimentale vă cam dau bătăi de cap, însă starea de confuzie şi dezămăgirea vor dispărea mai curând decât vă aşteptaţi. Nu vă faceţi griji din atâta lucru şi ţineţi fruntea sus!

  Fecioară
Starea de sănătate vă cam dă bătăi de cap astăzi. Anulaţi eventualele întâlniri programate sau orice alte activităţi care v-ar putea suprasolicita. Prietenii, familia, persoana iubită sau poate toţi împreună vă vor aduce astăzi bucurii pe plan sentimental.

  Balanţă
Astrele arată că astăzi sunt mari şanse ca un lucru venit pe neaşteptate să vă aducă o fericire fără margini. E posibil să primiţi un cadou, o veste bună, poate chiar o primă de Sărbători. Oboseala acumulată în timpul săptămânii care s-a încheiat îşi spune cuvântul. Astăzi s-ar putea  să vă scoată ceva din starea asta de letargie, posibil o problemă care va apărea dintr-o dată.

 Scorpion
Tensiunea care s-a adunat în relaţia sentimentală în ultimul timp poate fi astăzi foarte uşor rezolvată cu ajutorul unei disponibilităţi de care veţi da dovadă. Astfel că lucrurile par că se rezolvă de la sine, fără măcar să vă daţi seama. Încă vă frământă câteva probleme financiare, dar cel puţin astăzi este puţin probabil să se rezolve ceva.

 Săgetător
Începutul de săptămână nu e niciodată plăcut, însă astăzi parcă sunteţi mai irascibil ca niciodată. Încercaţi să vă liniştiţi puţin, pentru că altfel aţi putea strica prietenia cu colegii şi aţi putea isca anumite conflicte, care nu îşi au rostul. Este o perioadă foarte bună pentru proiecte, din care ar putea ieşi şi ceva bani. Important este să aveţi poftă de muncă.

  Capricorn
Astăzi se pare că ar fi ziua unor hotărâri tranşante. Nu le amânaţi, pentru că altfel problemele se vor agrava şi vă va fi mult mai dificil să vă hotărâţi mai târziu. Este timpul să analizaţi activitatea pe care aţi programat-o pentru următoarea perioadă de timp. Atmosfera la birou nu a fost prea bună în ultima săptămână şi ar fi cazul ca şi dumneavoastră să vă revizuiţi un pic comportamentul.

  Vărsător
E posibil ca săptămâna aceasta să reuşiţi să realizaţi ceea ce v-aţi propus mai demult. Se pare că în ultima perioadă tot amânaţi proiecte care, de altfel, s-ar putea să vă aducă satisfacţii nebănuite. Relaţiile cu şefii sunt bune, viaţa sentimentală este minunată, iar despre familie numai de bine.

  Peşti
O rudă îndepărtată vă cere ajutorul într-o problemă urgentă. Cu toate că vă e greu să vă mobilizaţi, nu strică niciodată să daţi o mână de ajutor celor dragi. Pe deasupra, veţi fi şi recompensaţi pentru acţiunile dumneavoastră. O surpriză venită din partea unei rude, a unui prieten îndepărtat sau pe care nu l-aţi mai văzut de foarte mult timp vă va marca toată ziua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS