21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Crăciun la operă

Sala Teatrului Liric „Elena Teodorini“ va reuni în seara de 23 decembrie, de la ora 19.00, cele mai frumoase momente din spectacolele aplaudate la scenă deschisă, dar şi nume sonore, precum soprana Felicia Filip, Adrian Enache, Raoul, Sorin Drăniceanu şi Stelian Negoescu.

Un Crăciun magic la operă vor petrece cei care aleg să treacă pragul sălii de spectacole a Teatrului Liric „Elena Teodorini“ în seara de 23 decembrie.
Într-o seară specială, la operă vor străluci în lumina scenei cele mai frumoase momente din spectacolele Liricului. Vor înfrumuseţa artistic reprezentaţia soprana Felicia Filip, Adrian Enache, Raoul, dar şi Sorin Drăniceanu şi Stelian Negoescu. O seară magică, un decor fastuos, menit să te introducă în atmosfera feerică a unei gale de operă. O seară completă, cu orchestră, balet, solişti, actori, toţi reuniţi spre a duce în sufletul spectatorului bucuria artei, bucuria Crăciunului.

Reîntâlnire cu personaje dragi

Poveştile care au prins viaţă pe scenă vor reînvia. Spectatorul îi va reîntâlni cu drag pe Egon şi Iulia din ultima premieră a Teatrului Liric „Elena Teodorini“, „Logodnicul din lună“. La fel de savuroase vor fi şi numerele de balet din „El amor“ sau „Dance with me“.
Reîntâlnirea cu Lelia Vais şi Emilian Belcin şi al lor tango extraordinar din „El amor“ va încânta încă o dată publicul. Emoţia dansului şi senzualitatea mişcărilor vor smulge ropote de aplauze.
Vor cuceri în paşi de dans irlandez sau paso doble şi ceilalţi solişti din corpul de balet. Nu vor lipsi nici momentele savuroase, variaţia din „Don Quijote“ sau fragmentul din muzicalul „Chicago“, adus pe scenă de aceiaşi membri ai corpului de balet ai Teatrului Liric.
Şi pentru că magia Crăciunului este adusă de colindele vechi adunate din negura vremurilor, ele vor bucura sufletul, încărcându-l de emoţie graţie Orchestrei Teatrului Liric, dar şi corului.
„S-a plecat de la ideea de a fi un spectacol grandios, care să cuprindă şi corul, şi orchestra, corpul de balet, invitaţii. În prima parte, orchestra va cânta împreună cu Felicia Filip şi doi dintre soliştii teatrului, Sorin Drăniceanu şi Stelian Negoescu.
În partea a doua, publicul se va bucura de momente mai colorate, invitaţi în scenă fiind soliştii de balet ai Teatrului Liric. Şi momentele frumoase nu se opresc aici“, a precizat Laurenţiu Nicu, asistentul de regie al spectacolului.
Momente savuroase, pline de emoţie, care vor ajunge cu siguranţă în sufletul fiecărui iubitor de muzică şi dans care va alege scaunul de spectator în seara magică a Crăciunului la operă.
Va ninge în sala Teatrului Liric „Elena Teodorini“ cu momente frumoase, iar glasul sopranei Felicia Filip va încununa o seară specială.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS