8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDe-a şoarecele şi pisica

De-a şoarecele şi pisica

Femeile sunt dulci, sensibile, romantice şi… necruţătoare. Chiar dacă nu sunt tocmai întruchiparea cumplitei Crudelia Demon, atunci când îşi propun, reprezentantele sexului frumos ştiu să fie de-a dreptul diabolice.

Pentru a demonstra faptul că doamnele pot deveni uneori de-a dreptul diabolice, Fox News a enumerat zece „acte de cruzime“, de care au parte bărbaţii de la mult iubitele lor partenere.

1. Nu răspunde la telefon
Cei mai mulţi dintre reprezentanţii sexului tare sunt foarte fericiţi atunci când reuşesc să pună mâna pe numărul de telefon al unei domniţe. Problema este însă că multe femei au prostul obicei de a da un număr de telefon complet greşit sau, în cel mai bun caz, de a nu răspunde la telefon.

2. Exploatarea bărbatului
Unele doamne evită cu încăpăţânare să meargă prin baruri sau prin cluburi pentru a nu fi nevoite să cheltuiască vreun ban. Altele, pentru a scăpa de această problemă, se folosesc pur şi simplu de propria feminitate pentru „a gâdila“ instinctul de „cavaler“ din bărbat şi pentru a primi astfel ceva de băut. Şi, în timp ce unele reprezentante ale sexului frumos se folosesc de această strategie şi pentru a-l cunoaşte mai bine pe noul prieten, altele se prefac doar că flirtează sau că sunt interesate de persoana respectivă, pentru a dispărea după ce au obţinut ceea ce şi-au dorit. Cele mai „diabolice“ însă merg mai departe cu comedia, dând impresia bietului cuceritor că au şanse ca mai devreme sau mai târziu să le câştige inima.

3. Marcarea locului
Trebuie să spunem lucrurilor pe nume: bărbatul poate fi folosit ca un obiect în sensul adevărat al cuvântului. Chiar dacă ar putea utiliza o geantă sau o umbrelă în acest caz pentru a „marca locul“, femeia se foloseşte de un El. Dacă ar avea măcar un gram de conştiinţă, când şi-ar da seama că nu este deloc interesată de bietul om, domnişoara sau doamna cu pricina ar trebui să îl lase liber. Însă, dacă este una dintre acele femei care nu reuşeşte să stea singură şi este crudă, îşi ţine aproape de ea „jucăria“ până în momentul în care nu va găsi altceva mai bun.

4. Manipularea emotivă
Bărbaţii detestă să vadă o femeie plângând. Multe dintre doamne ştiu asta şi exploatează la maximum această slăbiciune în scopuri personale şi nu tocmai demne de laudă. Pentru a obţine ceea ce doresc, multe reprezentante ale sexului frumos sunt protagonistele unor adevărate melodrame. Şi el, care are o inimă mare, va ceda, doar-doar nu o va mai vedea plângând.

5. Violenţa fizică
Deşi pare ciudat, nu doar bărbaţii sunt cei care mai ridică mâna din când în când. Deşi societatea condamnă în mod corect actele de violenţă fizică asupra femeilor, ea le neglijează pe cele asupra domnilor. Tocmai din acest motiv, există destule reprezentante ale sexului frumos care s-au gândit să se folosească de această neglijenţă, fără a avea nici cea mai mică remuşcare.

6. Critici în public
Nimeni nu e perfect şi asta se ştie. Însă, multe femei au prostul obicei de a profita de slăbiciunile propriului partener şi se folosesc de orice ocazie pentru a-l critica, chiar şi în public, umilindu-l conştient în faţa unor străini sau a prietenilor. Unele dintre reprezentantele sexului frumos, dotate cu o cruzime ieşită din comun, se amuză chiar foarte tare în astfel de situaţii.

7. Disponibilă sau nu?
Multe femei, atunci când sunt curtate de un bărbat, nu îi mărturisesc acestuia că sunt deja implicate emoţional. În acest mod, bietul aspirant la mâna lor crede că are ceva şanse, chiar dacă realitatea este cu totul alta. În acest mod, ele se simt adulate şi se bucură de atenţia admiratorului „de serviciu“.

8. Pentru un pic de sex
Pentru un bărbat, sexul este la fel de important ca aerul pe care îl respiră, iar femeile ştiu asta foarte bine. În acest fel, sexul se transformă într-o armă tocmai bună de folosit la nevoie. Pentru a-şi pedepsi partenerul, care a greşit undeva, cândva, cumva, ea îi poate întoarce spatele, atunci când acesta are de gând să dea frâu liber pasiunii. În acelaşi mod, ele se pot folosi de această armă dacă vor să obţină ceva. Crud, dar eficient.

9. Puşi la încercare
El este deja îmbrăcat şi se pregăteşte să iasă cu prietenii ca să joace finala campionatului de fotbal în sală…, iar ea îl sună în ultimul minut, implorându-l să îşi schimbe planurile şi să îşi petreacă seara împreună. Nu există un motiv important, ci doar vrea să stea un pic cu el. Şi asta doar pentru că ştia că el avea planuri, însă, „dacă o iubeşte cu adevărat“, trebuie să îi demonstreze că o preferă pe ea. Iar dacă el nu cedează în faţa acestui şantaj şi alege prietenii, sunt şanse mari ca de acum înainte să aibă toate serile libere.

10. Gelozie, gelozie
Femeile ştiu să se transforme în adevărate specialiste atunci când vor să îşi facă partenerii geloşi. Motivele pot fi dintre cele mai diverse: nu se simt apreciate, s-au certat, sunt furioase… sau, pur şi simplu, adoră să îşi vadă bărbaţii galbeni de gelozie. Indiferent care ar fi motivul, flirtând cu alţi bărbaţi, aceste femei dau dovadă de imaturitate şi cruzime.
Vă recunoaşteţi măcar la unul dintre aceste puncte? Ei bine, dacă răspunsul este afirmativ, iar astfel de atitudini sunt ocazionale, ele pot fi corectate. Important este să nu devină un obicei, pentru că aţi putea avea surpriza ca, la un moment dat, aceste gesturi să se întoarcă împotriva dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU