13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Accesoriu pentru coada animalelor

Dacă aveţi un animal de companie şi nu ştiţi ce cadou să îi faceţi de Crăciun, o companie americană vă propune o soluţie demnă de luat în seamă. După cum informează site-ul zigonet.com, un american cu simţ al umorului a inventat un accesoriu pentru câini şi pisici, al cărui scop este acela de a acoperi fundul animăluţelor. Accesoriul este, de fapt, un medalion decorativ, care se leagă de coada animalului şi care acoperă „intimitatea“ patrupedului. Creatorul accesoriului a explicat că ideea i-a venit pe când îşi mângâia câinele şi şi-a dat seama că în asemenea momente de tandreţe este dezagreabil să vezi funduleţul animăluţului de companie. Medalioanele pentru animalele de companie sunt confecţionate manual în diverse forme şi au fost deja puse în vânzare pe internet, existând destul de mulţi doritori.

Monedă de aur, donată Armatei Salvării

Un necunoscut a făcut o donaţie mai mult decât generoasă filialei din Pennsylvania a organizaţiei caritabile Armata Salvării. După cum informează site-ul zigonet.com, într-o cutie a milei pusă de reprezentanţii organizaţiei într-un magazin din oraşul York a fost găsită o monedă de aur care valorează 1.000 de dolari. Moneda de aur era învelită într-o bancnotă de un dolar, probabil pentru a nu atrage foarte mult atenţia asupra ei. Voluntarii de la Armata Salvării au rămas uimiţi când au descoperit valoroasa monedă şi s-au declarat încântaţi de această donaţie, spunând că un astfel de gest de generozitate nu face decât să îi motiveze şi mai mult în acţiunile lor.

Julia Roberts, imaginea companiei Lancome

Julia Roberts a devenit noua imagine a producătorului de cosmetice Lancome, informează site-ul starpulse.com. Reprezentanţii companiei au desemnat-o pe celebra actriţă ambasadoare a produselor cosmetice pentru anul 2010, fiind extrem de încântaţi de alegerea făcută. „Datorită personalităţii sale remarcabile şi graţie carierei sale încununate de succes, Julia Roberts este o femeie emblematică a epocii sale. Talentul său excepţional, strălucirea ei şi implicarea de care dă mereu dovadă reflectă exact valorile pe care le promovează compania noastră. Suntem convinşi că Julia Roberts este reprezentanta perfectă pentru marca Lancome“, a explicat Youcef Nabi, preşedintele companiei.

Jennifer Aniston va scrie o carte de bucate

Jennifer Aniston intenţionează să lanseze o colecţie de cărţi de bucate, informează site-ul femalefirst.co.uk. Actriţa, care este prietenă bună cu celebrul bucătar britanic Jamie Oliver, are de gând să facă echipă cu acesta pentru a scrie o carte cu reţete inventate de ea. Jennifer Aniston ţine legătura cu Jamie Oliver, căruia îi cere din când în când sfaturi legate de gastronomie, iar acesta a convins-o că poate să scrie fără nici o problemă o carte de bucate de succes. „Jennifer se mândreşte cu faptul că organizează mereu petreceri pentru prietenii ei şi are zeci de reţete pe care ea le-a inventat“, a povestit un apropiat al vedetei, care aşteaptă cu nerăbdare să îşi pună în aplicare planul de a edita o carte de bucate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS