Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Residence Deejays & Frissco, pe locul 1 în Grecia
Cei trei membri ai proiectului Residence DeeJays & Frissco iau cu asalt topurile radio din ţară, şi nu numai. „Sexy Love“, single-ul promovat de DJ Genesys, SG Vaniaxx şi Frissco, a ajuns pe locul 1 în Grecia şi este difuzat la din ce în ce mai multe radiouri din afară. În plus, cei trei artişti sunt la un pas de a pleca într-un turneu naţional în Grecia.

Anda Adam a lansat „My Love On You“
În urmă cu câteva zile, Anda Adam a lansat un nou single, „My Love On You“!
La mai puţin de 24 de ore de la postarea sa pe youtube, „My Love On You“ a avut peste 4.000 de vizualizări. Noul single este o piesă cu un stil diferit de cel cu care Anda şi-a obişnuit până acum publicul, o piesă care creează dependenţă.
 
Anamaria Ferentz, actriţă în filmul „Le Concert“
Anamaria Ferentz a jucat în cel mai recent film al lui Radu Mihăileanu – „Le Concert“, care a avut premiera pe 4 noiembrie la Paris.
Cântăreaţa a jucat rolul unei rusoaice care cântă la nunta unor mafioţi, iar piesele interpretate de ea au făcut senzaţie, fiind realizate de compozitori francezi.
„Pentru mine a fost o onoare să joc în filmul lui Radu Mihăileanu. Chiar dacă am avut o apariţie poate nesemnificativă pentru alţii, pentru mine a fost un pas important în viaţa artistică!“, a precizat artista.
Filmul este o tragicomedie şi este o coproducţie România – Franţa – Italia, având în distribuţie atât actori francezi, cât şi actori români, precum: Maria Dinulescu, Valentin Teodosiu şi Ovidiu Oancea.

Şerban Huidu debutează în actorie
Şerban Huidu îşi face debutul, în această duminică, în actorie. Cârcotaşul este protagonistul unei scene inedite într-o agenţie de publicitate. Cunoscutul realizator TV va interpreta propriul rol şi va încerca s-o impresioneze pe Ruxandra Pop, copywriterul agenţiei, interpretată de Adriana Butoi.
„Am filmat o singură scenă la agenţie, unde acesta avea o întâlnire cu şeful meu. A fost un moment comic, Şerban este un partener agreabil şi scena a ieşit foarte bine“, mărturiseşte Adriana Butoi.

Maestrul bucătar Horia Vîrlan îşi lansează cartea de bucate
Îndrăgitul maestru bucătar de la „Cireaşa de pe tort“, Horia Vîrlan, lansează o carte de bucate româneşti, preparate în stil propriu. „Cartea ţine cont, pe cât se poate, de dieta secolului XXI, şi este împărţită în patru capitole, fiecărui capitol corespunzându-i un anotimp. Ineditul acestei cărţi constă în prezentarea preparatelor (aproape fiecare preparat va fi însoţit de câte o fotografie) şi în faptul că voi propune, la sfârşitul fiecărui capitol, câteva liste de meniu pentru evenimentele care se sărbătoresc în perioada respectivă“, spune vedeta de la Prima TV.  

Seal vine cu un nou album
Compozitorul şi solistul britanic câştigător al premiului Grammy, Seal, se întoarce cu un nou album numit „Hits“. Materialul va fi lansat până la sfârşitul anului şi va conţine hiturile cele mai apreciate ale artistului, dar şi două piese interpretate într-o manieră proprie.
Noul material apare după ce Seal a lansat în 2008 albumul „Soul“, care s-a vândut în peste trei milioane de copii în toată lumea, declanşând o reacţie pozitivă în rândul criticilor muzicali.

Rubrică realizată de Agenţia de presă Click News
Exit mobile version