15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Încercaţi să nu vă lăsaţi copleşit de suspiciunile şi piedicile puse de ceilalţi, pentru că azi nimeriţi într-un mediu tensionat, care nu vă lasă să vă exprimaţi părerea. Mereu apare cineva care vă trage de mânecă sau critică ceea ce aveţi de spus şi e normal ca într-o astfel de situaţie să nu puteţi arăta ce ştiţi.
 
  Taur
Un eveniment mult aşteptat este foarte aproape de dumneavoastră şi îi stimulaţi pe toţi cei din preajmă să participe cu ceva la acest moment. Nu vă priveşte numai pe dumneavoastră, pare să fie un succes care îi vizează şi pe cei din preajmă, deci trebuie să contribuiţi cu toţii în mod egal.

  Gemeni
Jucaţi un rol central în activitatea de la serviciu, ca şi cum aţi fi profesorul tuturor sau consilierul de încredere în orice situaţie. Sunteţi mulţumit să vedeţi că lumea vă ascultă şi vă urmează instrucţiunile pentru că se vede că sunteţi mai bine pregătit şi priviţi sarcinile profesionale mult mai serios.

  Rac
Se ştie că suneţi una dintre cele mai sensibile zodii şi orice stimul emoţional vă impresionează profund, dar azi parcă le întreceţi pe toate. Apelaţi la tot arsenalul emotiv de care sunteţi capabil: lacrimi, suspine, vise romantice, temeri ciudate, deci toată ziua veţi fi ca un butoi de pulbere gata să explodeze la cel mai mic impuls.

  Leu
Intervenţia unui colaborator în treburile dumneavoastră se va dovedi salvatoare, deci merită să apelaţi cu încredere la ajutoare din afară în cazul în care singur nu găsiţi calea. Scăpaţi de o grijă, parcă vi se ia o povară de pe suflet, deci îl veţi privi pe coleg ca pe cel mai important pion al zilei.

  Fecioară
Din combinarea energiei dumneavoastră în surplus cu neatenţia celor pe care-i aveţi alături se poate naşte o eroare greu de reparat. Nu vă avântaţi în prima direcţie care vă vine în minte, pentru că, după ce vă veţi dezmetici, vă veţi da seama că ar mai fi existat una mai bună.

  Balanţă
Sunteţi foarte atent la nevoile altora şi nu staţi pe gânduri când vedeţi că cineva trece prin momente dificile. Fie că sunteţi mai milos, fie că deveniţi mai generos, doriţi să vedeţi pe chipul celui care vă cere ajutorul un dram de bucurie. Nu vă uitaţi la bani dacă bucuria celuilalt poate fi adusă de ceva material.

 Scorpion
Intraţi în tot felul de dispute inutile, care nu ar merita atâta atenţie din partea dumneavoastră, dar pe oriunde vă duceţi găsiţi câte un motiv de iritare. Vă certaţi la piaţă, vă certaţi în trafic şi nici cei de acasă nu scapă de nervii dumneavoastră, dar e totuşi mult zgomot pentru nimic. Ceea ce pe dumneavoastră vă scoate din sărite alţii nici nu remarcă, deci încercaţi să vă luptaţi doar pentru ceea ce merită.

 Săgetător
Veştile pe care le primiţi astăzi vă dau mai multă încredere în viitor şi abia aşteptaţi ca evenimentele acum promise să devină cât mai repede realitate. Sunteţi în faţa unui nou început şi atitudinea dumneavoastră destinsă, jovială, tonică vă ajută să porniţi cu dreptul spre noua direcţie.

  Capricorn
Există o discrepanţă majoră între dumneavoastră şi ceilalţi, dar nu trebuie să vă deranjeze această diferenţă, ci să continuaţii să vă puneţi în lumină. Nu trebuie să vă calculaţi resursele în comparaţie cu lipsurile celuilalt, pentru că diferenţa de nivel va fi imensă.

  Vărsător
Găsiţi uşor persoanele de care depind rezultatele activităţii dumneavoastră de astăzi şi sunteţi de-a dreptul mulţumit de felul în care se desfăşoară contactele profesionale. Bateţi la uşa persoanelor potrivite şi de peste tot primiţi soluţii sau răspunsuri pe care le aşteptaţi.

  Peşti
Nu aţi putut repara o greşeală mai veche până acum, dar iată că a venit vremea să aruncaţi o privire înapoi ca să vedeţi ce e de făcut. Acum deţineţi soluţia corectă de a redresa echilibrul normal, fără ca nimeni să mai aibă de pierdut. Că e recuperarea unui drept care vi s-a luat sau aducerea la lumină a unui adevăr la care nu aţi avut acces înainte, consideraţi că vi s-a făcut, finalmente, dreptate, deci nu aveţi decât motive de bucurie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS