11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Aveţi foarte mult timp liber şi nu mai ştiţi cu ce activităţi să-l umpleţi. Vă gândiţi deja la Sărbătorile care se apropie şi la câte aveţi de făcut cu această ocazie. O bună organizare vă va ajuta să fiţi gata la timp şi să vă puteţi bucura de Sărbători împreună cu cei dragi.
 
  Taur
Vă simţiţi cuprins de panică pentru că aţi rămas în urmă cu un proiect pe care trebuia să-l predaţi deja. Dacă nu vă mai descurcaţi, ar fi mai bine să cereţi ajutorul cuiva, decât să riscaţi reproşuri din partea superiorilor.

  Gemeni
Aţi făcut mai multe gafe şi de fiecare dată aţi reuşit să scăpaţi datorită neatenţiei celorlalţi. E bine să nu vă bazaţi la nesfârşit pe acest gen de situaţie pentru că, până la urmă, cineva tot va remarca neregulile atunci când ele vor apărea, mai ales dacă sunt frecvente.

  Rac
Nu reuşiţi să vă concentraţi suficient cât să vă terminaţi în timp util toată treaba. Deşi sunteţi în întârziere, vă gândiţi să renunţaţi la tot şi să vă luaţi restul zilei liber. Poate nu este o idee chiar atât de rea, până la urmă!

  Leu
Un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de foarte mult timp v-a anunţat că veţi petrece Sărbătorile împreună. Va fi o ocazie ideală să depănaţi amintiri şi să recuperaţi, pe cât se poate, timpul pierdut.

  Fecioară
Aveţi încă multe lucruri de făcut, dar vă gândiţi să le amânaţi pe toate doar ca să participaţi la un eveniment la care aţi fost invitat în ultimul moment – poate o petrecere sau o întâlnire între prieteni. Meritaţi o pauză, după atâta muncă!

  Balanţă
Încercaţi să rezolvaţi mai multe lucruri în acelaşi timp şi riscaţi să vă încurcaţi. Ar trebui să stabiliţi o listă de priorităţi, să vă ocupaţi de lucrurile importante înainte. În jurul dumneavoastră sunt foarte mulţi oameni care ar fi dispuşi să vă ajute, trebuie doar să le cereţi.

 Scorpion
Niciodată nu aţi fost mai implicat în muncă decât sunteţi acum. Este destul de ciudat pentru cei din jur, pentru că ei vă ştiau o persoană destul de detaşată. Cu siguranţă în aceste momente foarte mulţi îşi vor schimba părerea despre dumneavoastră.

 Săgetător
Aţi încetat de foarte mult timp să vă mai lăsaţi afectat de atitudinile celor din jur. Cu toate astea, niciodată nu v-aţi simţit mai nedreptăţit decât acum. Trebuie să rămâneţi imparţial, pentru că dreptatea va veni de la sine.

  Capricorn
Aţi încercat mereu să jucaţi rolul mediatorului, chiar şi atunci când nu erau în discuţie probleme care vă afectau. V-a plăcut să aveţi o atmosferă liniştită în jur şi un mediu de lucru plăcut. Câteodată trebuie să fiţi conştient că nu poate ieşi totul perfect.

  Vărsător
Toţi cei din jur vă ştiu o persoană calmă şi calculată. O mică scăpare, cauzată de o încurcătură care pare de nesoluţionat, va stârni un val de comentarii la adresa dumneavoastră. Unii au tendinţa de a exagera, dar nu trebuie să vă simţiţi obligat să daţi explicaţii.

  Peşti
Vă place să fiţi lăudat pentru realizările pe care le faceţi. De această dată va fi nevoie ca dumneavoastră să fiţi cel care să aprecieze munca altcuiva. Vă veţi simţi destul de presat de atribuţiile care vă sunt plasate, dar vă veţi descurca, aşa cum faceţi mereu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU