11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Profitaţi de această zi pentru a face o cură sau pentru a vă odihni, să vă reveniţi în formă. Nu mai acumulaţi griji, pentru că vă veţi distruge nervii inutil. În cazul în care relaţia cu partenerul de viaţă nu mai este ceea ce-a fost cândva şi orice efort făcut nu a reuşit să rezolve lucrurile, este cazul să începeţi o viaţă nouă. După o perioadă de relaxare, urmează o perioadă extrem de încărcată. Vreţi să le faceţi pe toate, dar în ziua de azi veţi reuşi doar să vă epuizaţi fără motiv.
 
  Taur
Pentru a rezolva diferenţele de opinie dintre dumneavoastră şi partener trebuie să-l luaţi în serios şi să-i ascultaţi nevoile. Cei singuri devin mai fermecători, mai senzuali, putând să trezească interesul în jur. O zi plină de surprize care mai de care mai plăcute. Vă întâlniţi cu mulţi oameni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi staţi împreună la depănat amintiri.

  Gemeni
Interesele dumneavoastră financiare vor fi în prim-plan şi va trebui să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a vă consolida poziţia materială. Dacă vă simţiţi obosit adesea, ar fi bine să consultaţi un doctor. Farmecul personal vă scoate astăzi din multe încurcături. Orice lucru pe care îl veţi începe nu îl veţi putea finaliza fără a face şi o gafă. Ieşiţi basma curată cu ajutorul unui zâmbet fermecător.

  Rac
Faceţi tot posibilul pentru a-i oferi partenerului momente de romantism şi senzualitate. Ocupaţi-vă de educaţia copiilor, puteţi chiar să le deveniţi complice în proiectele lor. Acest lucru vă va apropia şi mai mult. Un membru al familiei este nemulţumit de activitatea dumneavoastră zilnică şi vă face reproşuri. Oricât de mult ar însemna părerea lui, decideţi să o ignoraţi.

  Leu
Ţineţi foarte mult la stabilitatea căminului dumneavoastră. Acest lucru este în mod normal benefic. Cu toate acestea, dacă aveţi tendinţa să-i puneţi o grămadă de întrebări partenerului cu privire la programul său, riscaţi să provocaţi o reacţie neplăcută. Persoana iubită vă solicită întreaga atenţie în această zi. În urma solicitărilor, veţi petrece toată ziua împreună, în diverse locuri.

  Fecioară
Este un moment favorabil pentru a vă reorganiza bugetul. În dragoste seduceţi cu uşurinţă şi obţineţi ceea ce vă doriţi. Chiar şi aşa, alegeţi o singură persoană. Nu încercaţi să înlănţuiţi în farmecele dumneavoastră chiar pe toată lumea. Rutina vă dă bătăi de cap şi vă simţiţi pierdut printre atâtea lucruri mărunte. Nu mai aveţi răbdare să vă ocupaţi de treburile uzuale şi abia aşteptaţi să se termine ziua.

  Balanţă
O proastă gestionare a banilor comuni se poate să provoace discuţii cu partenerul de viaţă. Cu toate acestea, stabilitatea cuplului nu este ameninţată. Vă gândiţi foarte serios la viitorul dumneavoastră şi al copiilor. Ies la iveală detalii ale unei acţiuni din trecut. Este ceva cu care nu vă mândriţi, dar trebuie să suportaţi criticile. Încercaţi să reparaţi oarecum situaţia prin vorbe potrivite.

 Scorpion
Aveţi unele probleme cu copiii, astfel încât vă rămâne puţin timp pentru partener. Dacă sunteţi pus în situaţia de a lua o decizie financiară, nu vă grăbiţi, consultaţi persoana care se pricepe la asta. Nu-i uitaţi pe cei de lângă dumneavoastră. Şi ei au nevoie de puţină atenţie. La muncă aveţi parte de o atmosferă plăcută, chiar prietenoasă.

 Săgetător
În dragoste sunteţi plin de şarm şi ştiţi să vă seduceţi partenerul de viaţă cu tandreţea şi spiritul de complicitate. În cazul în care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră, încercaţi o terapie prin parfumuri. Mirosurile familiare vă readuc liniştea şi vă echilibrează.
Aţi vrea să cumpăraţi cele mai frumoase cadouri pentru familie şi prieteni, dar finanţele nu prea vă ajută.

  Capricorn
Aveţi nevoie de mult somn pentru a vă recupera, după ce aţi fost expus influenţelor astrale negative. O siestă îndelungată este tot ce aveţi nevoie. Important este să admiteţi că trebuie să vă odihniţi. Dacă faceţi nişte plasamente de bani, gândiţi-vă de două ori înainte la alegerea făcută. Pare o zi obişnuită, dar vă aşteaptă un program mai mult decât încărcat.

  Vărsător
În cazul în care faceţi astăzi un drum, aveţi mare atenţie la bagaje şi uitaţi-vă bine lângă cine staţi. Dacă veţi avea nevoie mai târziu de nişte informaţii materiale, facturi, taxe, cifre, ar fi mai bine să vi le notaţi pe parcurs, pentru că este foarte important să daţi peste informaţia corectă. O problemă mai veche de sănătate vă supără.

  Peşti
Climatul afectiv se va îmbunătăţi fără să faceţi ceva anume. Chiar dacă nu este vorba despre o mare pasiune, lucrurile au tendinţa să se amelioreze între dumneavoastră şi partener. Aveţi o viaţă socială activă, cu multe lucruri distractive şi agreabile. Simţiţi că e timpul să luaţi măsuri în privinţa siluetei. Lunile de exces culinar şi-au lăsat amprenta asupra corpului şi acum aveţi de tras din greu pentru a repara situaţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS