7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vă aruncaţi în nişte aventuri amoroase care vă fac să renunţaţi la logica dumneavoastră obişnuită, pentru că aveţi parte de distracţie. Atâta timp cât nu are nimeni ceva de pierdut, totul decurge bine. În activitatea profesională însă trebuie să daţi dovadă de mai multă prudenţă, dacă vi se cere să vă angajaţi în nişte proiecte cu cerinţe foarte mari.
 
  Taur
Este posibil să aveţi parte de surprize neplăcute legate de bani, aşa că ar fi bine să vă uitaţi în jurul dumneavoastră pentru a nu rata vreo şansă apărută. Alegeţi un regim alimentar care să vă redea tonusul şi dinamismul. Acum se conturează mult mai clar succesul pe care l-aţi sperat şi sunteţi foarte mândru de dumneavoastră, mai ales că laudele nu întârzie să apară de pretutindeni.

  Gemeni
Întâmpinaţi dificultăţi cu părinţii, care au unele probleme de sănătate. Singura metodă de a trece cu bine peste toate acestea este să fiţi răbdător şi să vă păstraţi calmul. Prietenii vă solicită, dar nu prea aveţi chef de distracţie. Cu toate acestea, v-ar face bine să vă distraţi puţin. Dacă v-aţi dinamiza un pic, viaţa dumneavoastră sentimentală ar cunoaşte o ameliorare vizibilă.

  Rac
Se poate să se ivească în calea dumneavoastră o dragoste din trecut, care să vă facă inima să bată cu putere. Racii singuri privesc cu tristeţe cuplurile, dorindu-şi să aibă şi ei pe cineva aproape. În cazul în care tonusul dumneavoastră lasă de dorit, odihniţi-vă. Scăpaţi cu brio de o mare grijă, care vă apasă pe umeri ca o povară. Găsiţi acum soluţia salvatoare sau aflaţi că greul a trecut.

  Leu
Leii trebuie să fie foarte prudenţi pe plan profesional. Dacă aveţi de luat o decizie importantă legată de serviciu sau de o achiziţie majoră, amânaţi pe altă zi. Aveţi un tonus foarte ridicat şi vă simţiţi în cea mai bună formă, ceea ce vă va împinge să vă consumaţi întreaga energie. Menajaţi-vă, pe cât posibil. Nu vă aşteptaţi ca norocul să apară în forme spectaculoase, vizibile, deoarece uneori el poate trece neobservat, mascat de situaţii aparent banale.

  Fecioară
Fecioarele implicate într-o relaţie trebuie să aibă grijă să nu provoace gelozia partenerului. În schimb, aveţi o perioadă foarte bună pe plan financiar, pentru că veniturile se ameliorează. Găsiţi o cale să vă relaxaţi şi să scăpaţi de senzaţia de frică. Aveţi în jurul dumneavoastră multe persoane cu care comunicaţi în mod diferit.

  Balanţă
În dragoste pare că nimic nu merge bine, însă nu va fi aşa mereu. Profitaţi de această perioadă monotonă pentru a vă gândi serios la ceea ce vă doriţi cu adevărat. Aveţi noroc la bani, tranzacţiile vă reuşesc de minune şi puteţi chiar să faceţi avere. Vă simţiţi foarte bine în compania unei persoane care vă iubeşte sincer.

 Scorpion
Evitaţi să amestecaţi problemele legate de bani în relaţiile sentimentale. În societate daţi dovadă de un amor propriu exagerat, iar cei din jur nu vor aprecia acest comportament, mai ales dacă vedeţi şi lucrurile în negru. Cineva se poate să vă facă o vizită pentru a discuta despre un proiect comun. Ar fi mai bine să nu turnaţi gaz pe foc atunci când lucrurile încep s-o ia razna în jur, ci să vă retrageţi cuminte la primul semn de conflict.

 Săgetător
În dragoste simţiţi nevoia de o aventură nouă şi incitantă. Cuplurile pot evita o eventuală ruptură dacă sunt dispuse să facă unele concesii. Aveţi o relaţie foarte bună cu cei mici, faţă de care jucaţi rolul de părinte sau educator. Sunteţi afectuos şi generos când vă înconjuraţi de copii. E posibil ca el să vă atragă atenţia într-un mod diplomatic asupra unei erori pe care altul ar fi sancţionat-o fără drept de apel.

  Capricorn
Dacă întâlniţi astăzi unele comportamente ostile în jur, nu vă lăsaţi sensibilizat. Curând lucrurile vor lua o întorsătură favorabilă. Nativii care au o criză în familie vor găsi soluţii pentru rezolvarea problemelor. Relaţia cu părinţii este foarte importantă pentru că şi aceştia au un cuvânt de spus şi, în plus, pot da un sfat bun.

  Vărsător
Dacă încă nu aveţi pe nimeni, astăzi astrele ar putea să vă faciliteze o întâlnire importantă. Chiar dacă vă stă în fire să analizaţi bine înainte de a face vreun pas, de data asta mergeţi la sigur. Se poate să aveţi unele probleme cu stomacul, aşa că ar fi bine să mâncaţi cât mai uşor şi să vă bazaţi pe efectele benefice ale mentei şi florii de portocal.

  Peşti
Peştii care sunt într-un cuplu se bucură de o zi plină de fericire, tandreţe şi drăgălăşenie, mai ales dacă partenerul are aceeaşi zodie. În privinţa banilor, evitaţi influenţele din partea familiei, care ar putea să vă dea sfaturi greşite. La nevoie, consultaţi un specialist. Gândiţi-vă de zece ori înainte de a vă exprima părerea în faţa celor autoritari şi nu uitaţi nici o clipă de respect şi politeţe!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS