Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Ucigaşii refuză să apară în Wikipedia
Doi cetăţeni germani, care în 1990 au ucis un actor în München, au dat în judecată Wikipedia, cerând ca numele lor să fie înlăturate din biografia victimei, publicată în paginile în limba engleză ale cunoscutei enciclopedii virtuale. După cum informează Tiscali.it, este vorba de Wolfgang Werlé şi de fratele său vitreg, Manfred Lauber, care au fost iniţial condamnaţi la puşcărie pe viaţă, după care eliberaţi condiţionat, în urma asasinării lui Walter Sedlmayr, în iulie 1990, la München. Datorită legii privind protecţia datelor din Germania, care le garantează dreptul la anonimat, Werlé şi Lauber au reuşit deja să convingă magistraţii să ceară administratorilor site-ului Wikipedia să înlăture numele lor din biografia lui Sedlmayr, cel puţin din versiunea în germană. Cu toate acestea, în Statele Unite, primul amendament din Constituţie, cel legat de libertatea de expresie, nu interzice publicarea numelor. Din acest motiv, avocatul lui Werlé şi Lauber a dat în judecată Fundaţia Wikimedia, în proprietatea căreia se află enciclopedia on line.

Salvare prin sex
Un taiwanez a reuşit să ajungă în spatele gratiilor, după ce a păcălit într-un mod inedit mai multe femei să întreţină raporturi sexuale cu el. După cum informează Tgcom.it, Hsu Hsien-ming, un taiwanez de 50 de ani, divorţat, a fost arestat într-un hotel în timpul unei întâlniri romantice cu cea care s-a dovedit ultima victimă a păcălelii sale. Farsa a fost pusă la punct în cele mai mici detalii. Victimele erau selectate on line, unde bărbatul se prezenta arătând o fotografie cu un manechin şi spunând că are 30 de ani, se numeşte Angor şi este fiul unui taiwanez şi al unei franţuzoaice. Fiecăreia dintre femeile care îi cădeau în plasă bărbatul îi spunea că are de gând să o ia de nevastă, după ce acestea vor întreţine relaţii sexuale cu tatăl său, Hsu, care suferea de grave probleme la prostată şi care putea fi vindecat doar prin sex constant. Taiwanezul a reuşit să păcălească 100 de femei, cu vârste cuprinse între 28 şi 50 de ani. În plus, multe dintre amantele de ocazie au fost de acord să îi dea pretinsului manechin sume consistente de bani, pentru a contribui la vindecarea tatălui. O femeie căsătorită, care pe internet folosea apelativul Mrs. Yu, a donat peste cinci milioane de dolari americani lui Hsu, care este de profesie agent de bursă. În plus, în fiecare lună ea îi vira în cont suma de 3.000 de dolari, în speranţa că individul o va lua de nevastă.

Adriana Lima a devenit mămică
Brazilianca Adriana Lima a adus pe lume o fetiţă, fericitul eveniment având loc duminică, la New York, informează accesshollywood.com. „Adriana şi Marko sunt încântaţi să anunţe că au o fetiţă, al cărei nume este Valentina Lima Jaric. Mama, tatăl şi bebeluşul se simt foarte bine“, a confirmat agentul de presă al topmodelului. Valentina este primul copil al manechinului brazilian Adriana Lima şi al soţului său, jucătorul de baschet Marko Jaric.

Exit mobile version