11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Unele probleme financiare se pot rezolva ca urmare a unui ajutor primit pe nepusă masă. Totuşi, asta nu înseamnă că toate problemele dumneavoastră au luat sfârşit, de aceea este nevoie de prudenţă în continuare.
 
  Taur
Simţiţi nevoia de intimitate şi îi puneţi la punct pe toţi cei care încearcă să vă invadeze teritoriul personal. Acasă aveţi mici probleme care necesită atenţia dumneavoastră imediată. Perspectivele din planul financiar sunt bune.

  Gemeni
Pentru a risipi problemele de cuplu, va trebui să fiţi deschis faţă de partener şi să-l ascultaţi cu mai multă atenţie. O relaţie cu o persoană de sex opus devine mai serioasă decât v-aţi fi aşteptat. Evitaţi pe cât posibil cheltuielile. Chiar dacă vă este greu, trebuie să vă impuneţi  să faceţi unele economii.

  Rac
Vă canalizaţi atenţia asupra vieţii private. Investiţi destul de mulţi bani în familie şi casă. Astăzi se poate să primiţi unele invitaţii de a ieşi pe undeva, invitaţii pe care, probabil, le veţi onora. Până atunci, trebuie să vă concentraţi asupra activităţii profesionale şi să găsiţi sprijinul necesar.

  Leu
Aveţi atâtea probleme acasă, încât uneori vă pierdeţi speranţa. Pe de altă parte, sunteţi profund legat de cei dragi. Cu toate că există lucruri care nu vă plac la actualul loc de muncă, este bine să faceţi concesiile necesare şi să vă urmaţi drumul. Acum nu este un moment bun pentru a tulbura apele.

  Fecioară
Aveţi chef să evadaţi, să plecaţi undeva şi să vă rupeţi de toate. Din păcate, momentan, situaţia nu este prielnică unei vacanţe. În viaţa de cuplu este indicat să fiţi ceva mai tolerant, pentru a evita neînţelegerile. Nu vă grăbiţi să luaţi decizii când vine vorba despre bani.

  Balanţă
Este o zi mai puţin bună pentru investiţii serioase, în plan imobiliar. Pe de altă parte, se poate să primiţi o propunere interesantă. În relaţia cu partenerul de viaţă, ar fi bine să-i spuneţi într-un mod cât se poate de sincer care sunt dorinţele dumneavoastră şi să-l ascultaţi şi pe el, deopotrivă.

 Scorpion
Sunteţi solicitat din toate părţile şi nu aveţi nici o şansă să rămâneţi singur. Din păcate, dacă sunteţi deja prins într-o relaţie, partenerul se va simţi nesigur în faţa atâtor cuceriri făcute cu sau fără voinţa dumneavoastră.

 Săgetător
Chiar dacă sunteţi foarte drăguţ cu toată lumea din familie, nu este cazul să deveniţi exagerat de generos. Unele persoane ar putea crede că se poate să vă ceară orice şi să primească. În plan amoros este bine să vă păstraţi picioarele pe pământ.

  Capricorn
Realizările pe care le puteţi avea în plan profesional vi se datorează în întregime. Deocamdată, nu vă puteţi baza pe sprijinul nimănui. În cazul în care abordaţi unele teme dificile cu partenerul de viaţă, s-ar putea ca liniştea căminului să dispară şi să fie înlocuită de certuri şi discuţii.

  Vărsător
Vă asumaţi în întregime responsabilităţile familiale. Însă, în acelaşi timp, sunteţi cam sever cu cei dragi şi se poate să stârniţi reacţii negative. Apar unele ocazii pentru a vă îmbunătăţi situaţia financiară, care nu este dintre cele mai bune.

  Peşti
Încercaţi să-i înţelegeţi şi să-i ascultaţi mai mult pe cei dragi, lucru care vă apropie de ei. Este o zi promiţătoare în plan profesional. Vă bucuraţi de mai multă linişte în viaţa sentimentală, mai ales că aţi traversat o perioadă destul de bulversantă. Aveţi grijă ce subiecte abordaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS