Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

CV publicat pe un panou publicitar

Un francez de 53 de ani, devenit şomer în urmă cu câteva luni, a găsit o soluţie ingenioasă pentru a-şi promova aptitudinile profesionale: şi-a publicat CV-ul pe un panou publicitar. Potrivit site-ului zigonet.com, Bernard Mauriange, fost director de marketing, a fost disponibilizat din cauza crizei financiare şi după opt luni de şomaj a găsit ideea de a se promova cu ajutorul marii publicităţi. Astfel, omul şi-a afişat CV-ul pe un panou situat pe o stradă circulată din Nantes, anunţând posibilii angajatori că un „director comercial întreprinzător caută o companie interesată de serviciile sale“.

Un soldat, reprezentantul Angliei la Miss Univers

O tânără de 21 de ani, angajată în armata britanică, a părăsit temporar cazarma pentru a reprezenta Anglia la concursul Miss Univers din acest an. După cum informează site-ul zigonet.com, Katrina Hodges, numită „Barbie luptătoarea“, a ieşit pe locul doi la concursul Miss Anglia, însă va reprezenta Regatul la competiţia mondială după ce deţinătoarea titlului a fost „retrogradată“ pentru că a fost implicată într-un conflict într-un local de noapte. Noua Miss Anglia speră că titlul obţinut o va ajuta să promoveze activitatea armatei britanice, pe care o reprezintă cu mândrie. După ce va încheia „misiunea“ Miss Univers, tânăra se va întoarce în armată, urmând să se alăture celorlalţi soldaţi britanici mobilizaţi în Afganistan.

Google a sărbătorit Strada Sesame

Google, cel mai mare şi mai popular motor de căutare de pe internet, a sărbătorit aniversarea de 30 de ani a emisiunii pentru copii „Strada Sesame“, informează site-ul zigonet.com. Prin urmare, logoul motorului de căutare a fost înconjurat de personajele care au devenit celebre datorită acestui show de televiziune. Kermit, Ernst, Bart sau Monstrul Prăjitură au apărut din nou în atenţia publicului, aducând tuturor aminte de perioada copilăriei. Cu o săptămână înainte de aniversare, Google a dedicat o zi fiecărui personaj, însă pe 10 noiembrie, când emisiunea a împlinit 30 de ani, logoul Google s-a umplut de culoare, reunind în jurul său toate personajele de pe Strada Sesame.

Exit mobile version