5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPiese de vestimentaţie la modă în sezonul rece

Piese de vestimentaţie la modă în sezonul rece

O bască, o eşarfă sau un fular lung, o vestă din blană ecologică, o rochie croşetată sunt piesele de vestimentaţie care nu trebuie să vă lipsească din garderobă în sezonul rece.

Vremea bluzelor decoltate, a fustelor mini, a bluzelor din mătase a trecut, căci anotimpul rece şi-a intrat în drepturi. Hainele de toamnă au fost înlocuite de cardiganul elegant, de mănuşi, de rochiile tricotate, eşarfe, de pantalonii sau blugii evazaţi.
De la naftalină au fost scoase şi băscuţele şic sau beretele în stil franţuzesc, care vă vor feri de frig şi vă vor da eleganţă. La modă în sezonul acesta sunt mănuşile lungi, care vă vor completa ţinuta, asigurându-vă în acelaşi timp şi confortul. Şi dacă prin dulap printre accesoriile de iarna trecută mai găsiţi manşoanele de lână, puteţi să le purtaţi cu încredere, căci nu s-au demodat.
Tot la capitolul accesorii sunt la modă şi eşarfele. Ele vă vor conferi personalitate, cu condiţia să ştiţi să le asortaţi. Puteţi alege o eşarfă într-o nuanţă veselă, pentru a da o pată de culoare, în cazul în care geaca de iarnă este închisă la culoare. Din bumbac, caşmir, lână, mătase, tricotaj, monocolore, în carouri sau cu motive geometrice, eşarfa vă va ajuta să vă completaţi în mod armonios ţinuta. Locul eşarfelor poate fi luat de fularele lungi, care se pot înfăşura de câteva ori în jurul gâtului.
Nu uitaţi nici de blănurile ecologice. Un guler de blană pentru a completa geaca de piele sau o capă din blană ecologică pentru a vă încălzi umerii goi „neglijaţi“ de rochia de seară nu trebuie să lipsească din garderoba dumneavoastră.

Moda iernii

Puloverele decoltate pot să-şi păstreze locul în dulap. Cu o eşarfă în jurul gâtului, problema disconfortului, generată de frig, poate fi rezolvată.
Şi cardiganul este la mare căutare în acest sezon. Poate fi purtat de aproape oricine şi oricum. Fie că alegeţi să purtaţi unul lung, cu blugi şi cizme, sau unul ceva mai scurt, ca o jachetă, asiguraţi-vă că aveţi o astfel de piesă de vestimentaţie în garderobă.
De asemenea, un cardigan negru, bleumarin sau alb, în combinaţie cu o fustă cu talie înaltă şi o cămaşă simplă, descheiată la un nasture sau, mai practic, cu un top pot constitui ţinuta ideală pentru serviciu. Şi dacă la această ţinută adăugaţi un şirag de perle discrete, un lanţ fin sau o broşă valoroasă veţi da o notă de eleganţă ţinutei.
Şi pentru că pantalonii sunt piesele vestimentare de rezistenţă ale sezonului toamnă-iarnă, nu uitaţi să vă achiziţionaţi o pereche de pantaloni evazaţi. Au apărut în colecţiile de modă încă din vară, dar iarna e momentul lor de glorie. Nu contează că sunt evazaţi de la genunchi sau de la coapse, important e să-i purtaţi întotdeauna cu cizme sau ghete cu toc.
Altă piesă la modă este vesta din blană ecologică. O puteţi purta cu o pereche de jeanşi skinny sau peste o rochiţă scurtă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS