12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Se poate să fiţi nevoit să vă ocupaţi de bunurile familiei. Pentru acest lucru, trebuie să vă consultaţi cu rudele. În plan financiar, lucrurile merg bine atâta timp cât evitaţi cheltuielile inutile. Încercaţi să nu luaţi astăzi decizii importante în privinţa banilor. Parcă toate merg pe dos la serviciu, nu reuşiţi să duceţi mai nimic la îndeplinire, pentru că sunteţi oprit de piedici şi de criticile altora.

 
  Taur
Dacă aţi avut o dispută cu familia, acum este momentul să faceţi ceva pentru a îndrepta lucrurile. Se poate să aveţi parte de o surpriză astăzi, poate primiţi vreo veste de la cineva cunoscut. Acest lucru vă face mult bine pentru că vă scoate din rutina obişnuită. Depuneţi mari eforturi la serviciu, şefii au aruncat prea multe pe umerii dumneavoastră şi nu vreţi să-i dezamăgiţi sau să atrageţi nemulţumirile lor.

  Gemeni
Sunteţi mai încrezător în privinţa activităţii profesionale şi dornic să realizaţi lucruri frumoase. Situaţia financiară este bună, astfel încât vă permiteţi să achiziţionaţi unele lucruri care nu sunt de strictă necesitate, dar pe care însă vi le doreaţi. Parcă apare soarele în casa dumneavoastră, întrucât cei din familie sunt mai deschişi la dialog, mai comunicativi şi dispuşi să lupte alături de dumneavoastră pentru a duce la capăt un plan comun.

  Rac
Chiar dacă sunteţi afectuos cu cei din familie, nu înseamnă că trebuie să le răpiţi libertatea. Respectaţi nevoia lor de intimitate şi de independenţă. Este o zi foarte bună pentru întâlnirile cu prietenii, deoarece participaţi la discuţii interesante, care vă fac plăcere. Sunteţi generos şi doriţi să vă manifestaţi fericirea prin cadouri sau atenţii care să aducă zâmbetul pe chipul celor dragi.

  Leu
Este o zi foarte bună în plan amoros. Vi se ivesc ocaziile dorite pentru a cunoaşte pe cineva interesant. Rămâne doar să fiţi dumneavoastră disponibil şi să profitaţi de aceste oportunităţi. Vă doriţi să vă afirmaţi în plan profesional şi pentru acest lucru este nevoie să abordaţi fiecare situaţie cu atenţie. Apreciaţi mult libertatea de care te bucuraţi pentru că sunteţi lăsat să vă mişcaţi în voie, fără să vă supuneţi nici unui ordin.

  Fecioară
Lucrurile sunt destul de confuze la locul de muncă şi trebuie să aveţi grijă să nu existe neînţelegeri care pot complica situaţia. Este o zi bună pentru a întâlni alţi oameni, pentru a profita de ocaziile apărute şi chiar pentru a atinge un statut social mai bun. Numai lucruri bune sunt pe cale să apară azi în program, dar multe depind de felul în care vă implicaţi dumneavoastră în rezolvarea lor.

  Balanţă
Faceţi tot posibilul pentru a evita neînţelegerile cu prietenii. Sunteţi pe punctul să faceţi unele greşeli care vă îndepărtează de persoanele dragi. Dacă vi se fac propuneri de ordin financiar care implică sume mari de bani, luaţi-vă toate măsurile pentru a nu avea parte de surprize neplăcute mai târziu. Sunteţi genul de om care urmează numai căile corecte, dar, de data aceasta, sunteţi obligat de împrejurări să încălcaţi legi şi reguli, altfel nu veţi putea duce mai departe ce aţi început.

 Scorpion
Oricât de greu este să duceţi la bun sfârşit un proiect, sunteţi perseverent şi nimeni nu poate să vă abată de la drum. Dumneavoastră reuşiţi acolo unde alţii credeau că este imposibil. În viaţa amoroasă este indicat să nu cădeţi pradă ispitelor şi să nu vă dezamăgiţi partenerul. Urciorul nu merge de multe ori la apă, ca atare, dacă vă simţiţi vinovat de o greşeală, mai bine vă grăbiţi să o reparaţi acum.

 Săgetător
Astăzi va trebui să vă folosiţi de toate calităţile pentru a convinge colaboratorii şi echipa să accepte un proiect la care ţineţi mult. Situaţia financiară începe să se îmbunătăţească, mai ales dacă vă veţi ţine în frâu dorinţa de a face multe cumpărături.

  Capricorn
Aveţi unele nemulţumiri în privinţa familiei. Nu trebuie să vă concentraţi asupra acestor probleme în mod exagerat. Îndepărtaţi-vă puţin pentru a putea trata lucrurile raţional. Este o zi mai puţin bună pentru investiţii financiare, astfel încât nu este indicat să luaţi nici o decizie de acest fel. Nu vă certaţi cu cei din anturaj pentru că subiectele pe care azi le susţineţi cu tărie peste o vreme nu vor mai avea nici o însemnătate.

  Vărsător
Sunteţi destul de nemulţumit de felul în care se desfăşoară lucrurile în viata dumneavoastră de familie. Însă, în curând veţi găsi o soluţie pentru aceste probleme cu care vă confruntaţi. Puteţi face lucruri frumoase împreună cu partenerul de viaţă, acţionând chiar în plan profesional împreună. Sunteţi eficient şi muncitor, perseverând în ceea ce v-aţi propus, chiar dacă uneori aveţi sarcini repetitive care nu vă fac plăcere.

  Peşti
Relaţiile cu prietenii sunt destul de tensionate. Ar trebui să vă daţi cu un pas înapoi, pentru a vedea lucrurile în mod obiectiv. La serviciu sunteţi ajutat de o persoană foarte experimentată, de care vă leagă multe lucruri frumoase.
Vă simţiţi bine acasă, în mediul dumneavoastră intim, unde primiţi cu inima deschisă doar pe cei de care vă simţiţi ataşat sentimental.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS