17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Angel Popescu, întâlnire de gradul zero cu Dan Bursuc
Actorul Angel Popescu s-a întâlnit din nou cu unul dintre personajele parodiate în emisiunea „Mondenii Show“, de la Prima TV, Dan Bursuc.
„Ne-am întâlnit într-unul dintre restaurantele bucureştene. Dan Bursuc era şi el la masă cu prietenii şi, când m-a văzut, a venit la mine şi m-a întrebat «Ce faci, domnule Bursuc?». «Bine, mulţumesc», i-am răspuns zâmbind. Am stat puţin de vorbă şi s-a dovedit un om cu simţul umorului. «Avem o parte din „Mondenii“ alături de noi», le-a spus cântăreţul prietenilor săi. Când m-am prezentat ca Angel Popescu, m-a corectat şi a exclamat, spre amuzamentul mesenilor: «Ba, pardon, Dan Bursuc!». Mi-a mărturisit că urmăreşte «Mondenii Show» şi îi place emisiunea. Cât despre personajul Dan Bursuc, a ţinut să menţioneze că are o pălărie cam mare, dar este foarte amuzant“, a povestit Angel.    

Puya lansează „Românisme – Partea II“
Puya vine pe piaţă cu un nou album, la sfârşitul lunii noiembrie, „Românisme – Partea II“. Materialul conţine 13 piese noi şi, la fel ca pe albumul anterior, Puya trage concluzii despre societatea românească, însă de această dată accentul este pus pe nevoia de senzaţional din presa autohtonă, pe pseudovedetele apărute peste noapte din nevoia trusturilor de presă de a obţine audienţă şi pe tendinţa generală de a urmări la televizor subiecte şocante, frivole şi vulgare.
„Românisme – Partea II“ conţine, pe lângă single-ul „Change“ sau remixurile pieselor „Sus pe bar“ şi „Undeva-n Balkani“, melodii noi precum „Doamna şi bagabondul“ feat. Alex, „Pun stop… de mâine“, „E hip-hop“, „Supa Girl“ sau „Fresh“ şi două interludii cu Teo, actor de stand-up comedy.

Mihai Georgescu de la Bere Gratis va cânta pe noua Cutiuţă Muzicală
Un nou volum al celebrei colecţii de muzică dedicată celor mici, „Cutiuţa Muzicală“, se va lansa la sfârşitul lunii noiembrie. La fel ca şi pentru albumele precente, pentru cel de-al optulea volum al „Cutiuţei Muzicale“ au fost invitate vedete părinţi care să interpreteze melodiile incluse pe noul material.
Sanda Ladoşi, Mădălina Manole şi Mihai Georgescu (Bere Gratis) au acceptat imediat propunerea de a cânta melodii pentru cei mici şi au început înregistrările.

Mihai de la Montuga transformă pasiunea în afacere
Mihai de la Montuga are încă din vremea copilăriei o mare pasiune pentru dans. După o întâlnire cu o veche prietenă care activează în acest domeniu, artistul a decis să i se alăture ca asociat activ al unei şcoli de dans.
Mihai s-a aflat un pic în dificultate când a aflat că este vorba de nişte cursanţi extrem de tineri, însă nu a dat înapoi. A început să înveţe tehnici de predare şi de lucru cu copii, pentru a putea da startul cât de curând cursurilor cu primele grupe.
„Am mai predat street-dance acum doi ani unor grupe de adolescenţi, însă nu se compară. Copiii asimilează foarte uşor şi au o mobilitate foarte mare, însă sunt mai greu de cooptat la acţiuni «şcolare» şi mult mai greu de disciplinat“.

Horia Brenciu, la al cincilea single
Horia Brenciu se pregăteşte să lanseze un nou videoclip. Este vorba despre piesa „Prologue“, melodie ce face legătura între albumul „35“ şi următorul album al artistului, material discografic care urmează să apară la începutul lui 2010. „«Prologue» a fost ultima melodie scrisă şi înregistrată pentru albumul «35». N-a fost nimic planificat, s-a întâmplat… poate aşa a fost să fie. Este o melodie de doar trei minute, dar care spune mai mult decât altele de şapte. Îmi încep fiecare show cu ea pentru că mi se pare că mă defineşte. Este una dintre melodiile mele de suflet şi nu am rezistat să nu îi fac videoclip“, povesteşte Horia pe blogul său. „Prologue“ este compusă de Cristian Creţu pe versuri de Andreea Miclici, iar regia clipului poartă semnătura lui Albert Radu.   

Anthony Hopkins în rolul zeului Odin
Actorul britanic Anthony Hopkins, de 72 de ani, se va alătura echipei peliculei „Thor“. El va da viaţă zeului zeilor din mitologia nordică, care în benzile desenate de Marvel este tatăl supereroului Thor, interpretat de actorul Chris Hemsworth, dar şi al personajului negativ al filmului, crudul Loki (Tom Hiddleston). Acestor actori li se va alătura Natalie Portman, care va da viaţă lui Joe Foster, iubita eroului.
Scenariul peliculei, o poveste fantastică presărată cu scene de acţiune şi suspans, prezintă aventurile unui student la medicină care descoperă că are puteri asemănătoare celor ale zeului tunetului la nordici – Thor. Regizorul Kenneth Branagh intenţionează să înceapă filmările în ianuarie 2010.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS