Ingrediente: 2 ceşti de lapte integral, 3 linguri de granule de cafea instant, 2 linguri şi 2 linguriţe de amidon de porumb, 100 grame de zahăr, 1/2 ceaşcă de frişcă, 1/4 linguriţă de esenţă de vanilie, praf de scorţişoară, sare.
Mod de preparare: Într-o cratiţă de dimensiune medie, amestecaţi laptele, cafeaua instant, 150 de grame de zahăr, amidonul şi un vârf de cuţit de sare. Puneţi pe foc mediu, aduceţi la punctul de fierbere, amestecând din când în când, apoi lăsaţi totul să fiarbă timp de un minut, amestecând încontinuu. Turnaţi amestecul într-un bol de metal şi puneţi-l să se răcească, timp de zece minute, amestecând din când în când. Turnaţi amestecul în pahare şi lăsaţi la răcit timp de 20 de minute (fără să acoperiţi paharele). Separat, bateţi frişca, esenţa de vanilie şi restul de zahăr cu mixerul, până când se întăreşte. Puneţi o lingură din acest amestec în fiecare pahar, presăraţi praf de scorţişoară şi serviţi.
Budincă de cafea cu lapte
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei