17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sunteţi mai deschis spre comunicarea cu cei din jur. Chiar dacă găsiţi multe diferenţe între dumneavoastră şi ceilalţi, acceptaţi mai uşor aceste diferenţe. În plan financiar, se poate să vă vedeţi silit să strângeţi cureaua. Viaţa amoroasă vă aduce o nouă idilă şi poate chiar o nouă dragoste.
 
  Taur
Dacă nu aţi stat suficient timp cu partenerul de viaţă în ultima vreme, acum aveţi posibilitatea să faceţi o schimbare în acest sens. În plan financiar, imprudenţele sunt nerecomandate. În relaţiile cu cei din jur câştigaţi simpatia acestora şi reuşiţi să convingeţi prin curtoazie.

  Gemeni
Chiar dacă vreţi doar să aveţi parte de puţină linişte acasă, lucrurile sunt destul de complicate şi aveţi o mulţime de probleme de rezolvat. Dacă trebuie să luaţi o decizie pe plan financiar, este bine să cereţi sfatul unui specialist.

  Rac
Încercaţi să stabiliţi o atmosferă de linişte şi echilibru în viaţa de familie. Astăzi va trebui să vă ocupaţi de tot felul de comisioane şi lucruri plictisitoare. Problemele financiare din ultima vreme tind să dispară, uşor-uşor.

  Leu
Este una dintre cele mai bune perioade ale anului, sub aspect amoros. Dacă încă sunteţi singur, întâlniţi pe cineva cu totul şi cu totul deosebit. În privinţa banilor trebuie să fiţi mai prudent şi să nu speraţi în miracole, deoarece nimic de acest gen nu se va întâmpla. Trebuie să fiţi hotărât şi să munciţi mult, fără să aşteptaţi sprijin din exterior.

  Fecioară
Chiar dacă sunteţi decis să vă atingeţi obiectivele profesionale, trebuie să acţionaţi cu prudenţă şi să nu bruscaţi pe nimeni. Dacă doriţi să vă îmbunătăţiţi viaţa sentimentală, acum este momentul să luaţi măsuri în acest sens. Se poate să întâlniţi o persoană deosebită.

  Balanţă
Încercaţi să păstraţi liniştea şi armonia în cămin. Ştiţi să vă bucuraţi de micile plăceri care vă luminează întreaga zi. În plan profesional, cele mai bune rezultate vin ca urmare a muncii în echipă. Faceţi tot posibilul pentru a nu vă asuma riscuri inutile şi nu încercaţi să forţaţi lucrurile.

 Scorpion
Deşi sunteţi deschis şi prietenos, astăzi vi se pare că toată lumea vrea să vă pună la punct sau că vi se impun lucruri pe care nu aveţi de gând să le faceţi. În plan amoros, sunteţi mai dispus ca de obicei să găsiţi o modalitate de comunicare cu persoana iubită. Dacă sunteţi singur, aveţi de gând să vă faceţi ordine în viaţa sentimentală.

 Săgetător
Astăzi aveţi posibilitatea să efectuaţi unele investiţii bune pe termen lung. Trebuie să fiţi foarte atent la detalii, să nu reacţionaţi impulsiv şi să nu vă asumaţi riscuri inutile. În cuplu, situaţia este destul de tensionată, mai ales că vă provocaţi partenerul sau el pe dumneavoastră.

  Capricorn
Cineva încearcă să facă presiuni asupra dumneavoastră, însă nu trebuie să luaţi decizii la repezeală, orice vi s-ar spune. Aveţi spirit de iniţiativă şi sunteţi ferm în alegerile dumneavoastră. În plan profesional, nu este bine să investiţi prea mult timp în cercetarea detaliilor, deoarece se poate ca momentul unei ocazii deosebite să treacă pe lângă dumneavoastră.

  Vărsător
Vă ţineţi la distanţă de situaţiile sau persoanele care vi se par extrem de false. Vă deranjează lipsa sincerităţii şi nu puteţi să vă apropiaţi decât de oamenii care se poartă natural. În plan profesional ar fi bine să acordaţi atenţie detaliilor, deoarece lucrurile mici şi aparent neînsemnate încep să devină din ce în ce mai importante.

  Peşti
Este o zi bună în plan amoros. Vă distraţi de minune în compania persoanei iubite. În privinţa banilor, se poate să vă intre astăzi o sumă în cont. Câştigurile actuale sunt totuşi neprevăzute, dar la fel de îmbucurătoare. Dacă vreţi să vă înţelegeţi bine cu cei din familie este cazul să fiţi ceva mai tolerant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS