12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Şniţel umplut

Ingrediente:  2 bucăţi de piept de pui, circa 600 g, 200 g de caşcaval (afumat sau simplu), 100 g şuncă (de pui, de porc sau presată), 2 ouă, făină, pesmet, sare, piper, condimente pentru carnea de pui (curry, oregano etc.).
Mod de preparare: Se feliază pieptul de pui, se bate bine şi se condimentează. Se taie şunca şi caşcavalul feliuţe. Se pun o felie de caşcaval şi o felie de şuncă. Se dau bucăţile de pui prin făină, prin ouăle bătute în prealabil ca pentru omletă şi amestecate cu un strop de făină şi în final prin pesmet. Se pune ulei în tigaie la încins, cât să acopere şniţelul până la jumătate. Se prăjeşte pe ambele feţe.
Timp de preparare: 30 de minute
Complexitate: medie
Menţiuni: se serveşte cu cartofi prăjiţi şi cu salată verde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS