15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Gioconda de Cartea Recordurilor
Celebra Gioconda a lui Leonardo da Vinci are acum o versiune demnă de Cartea Recordurilor. După cum informează cotidianul italian La Repubblica, „Mona Lisa“ a fost reprodusă pe o suprafaţă de 240 de metri pătraţi. Uriaşa Gioconda se află în Ţara Galilor, opera aparţinându-i artistei Katy Webster, care a dorit în acest fel să intre în Cartea Recordurilor. „Mona Lisa“ galeză, care măsoară aproape cât 24 de autobuze cu două etaje la un loc, a fost realizată pentru a da o notă de originalitate Centrului Comercial „Eagles Meadow“ din Wrexham.

U2 va concerta gratis la Berlin
Trupa irlandeză U2 va susţine un concert gratuit în faţa celebrei Porţi Brandenburg, din Berlin. Evenimentul va avea loc pe 5 noiembrie, în aceeaşi seară în care are loc gala MTV Europe Music Awards, găzduită tot de capitala germană. Concertul se desfăşoară cu doar patru zile înainte de cea de-a 20-a aniversare a căderii Zidului Berlinului, unul dintre simbolurile Războiului Rece. Biletele pentru acest concert vor fi gratuite şi sunt disponibile pe site-urile www.u2.com şi www.mtvema.com. Aceasta nu este prima iniţiativă inedită a irlandezilor de la U2. Duminică, U2 a susţinut un concert în California, care a fost transmis de YouTube. Potrivit Tgcom.it, spectacolul a fost de vizionat de zece milioane de persoane, devenind astfel cel mai mare eveniment live difuzat de site-ul de streaming video.

Campion la femei
La doar 28 de ani, britanicul Adam Lyons se poate mândri cu performanţa de a fi cucerit 500 de femei. Potrivit The Sun, succesul tânărului este cu atât mai impresionant cu cât în liceu a fost votat de colegii lui drept băiatul cu cele mai puţine şanse de a avea vreodată o prietenă. „Cei mai şocaţi de succesul meu sunt colegii mei de liceu, care m-au votat drept băiatul cu cele mai puţine şanse de a avea vreodată o prietenă. Mi-am schimbat viaţa pe la 20 de ani şi de atunci sunt obsedat de felul cum să cuceresc o femeie şi m-am dedicat acestei obsesii. Îmi petreceam pauza de prânz şi ore bune după serviciu în Leicester Square, încercând să obţin numărul de telefon al tuturor fetelor care treceau prin zonă. Curând, am învăţat cum să merg mai departe şi după scurt timp am început să fac acelaşi lucru în fiecare seară în cluburi, ajungând să cuceresc nişte femei superbe, la care nici nu îndrăzneam să visez în liceu“, a povestit Adam. Acum, tânărul Don Juan este convins că stăpâneşte toate tacticile de cucerire posibile şi este dornic să împărtăşească din experienţa lui şi celorlalţi. Astfel, britanicul a publicat recent un ghid de cucerire a sexului frumos, care să fie de ajutor bărbaţilor mai timizi.

Milla Jovovich, din nou în faţa camerelor
Actriţa Milla Jovovich va reveni în faţa camerelor în thrillerul psihologic „Faces in the Crowd“, regizat de Julien Magnat. După cum informează Tgcom.it, pelicula prezintă povestea unei femei care abia a scăpat cu viaţă după ce a fost atacată de un criminal în serie şi nu mai reuşeşte să recunoască feţele celor din jur. În acest timp, criminalul se apropie tot mai mult de ea, hotărât să elimine pentru totdeauna acest potenţial martor. Filmările vor începe în luna martie a anului viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS