17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Cu cât vă apropiaţi mai mult de ţelul pe care vi l-aţi propus cândva, cu atât nerăbdarea dumneavoastră creşte. Sunteţi la un pas de împlinirea unui vis şi sunteţi foarte mulţumit de drumul parcurs până aici. Nu mai e mult şi veţi mai putea bifa un punct de pe lista dorinţelor împlinite, ceea ce vă dă acel sentiment de maximă satisfacţie. La originea acestui succes pe cale să devină realitate au stat o combinaţie de gânduri pozitive, o atitudine deschisă, optimistă, convingerea că totul va fi bine!
 
  Taur
Aţi ajuns într-un punct critic al relaţiei sentimentale în care eraţi implicat, în care vi se cere de urgenţă o schimbare de atitudine, pentru că nu se mai poate aşa! Vă este greu să luaţi decizii radicale, dar e posibil ca situaţia de faţă să nu poată fi depăşită decât printr-o alegere rapidă, care nu lasă loc de întoarcere. Că e vorba de o discuţie lămuritoare în cuplu, de o despărţire bruscă sau de o decizie care vă implică pe amândoi deopotrivă, aveţi sentimentul că această alegere e definitivă.

  Gemeni
Discuţiile pe care le aveţi cu rudele au rolul de a aduce un plus de linişte în familie. Poate e nevoie de unele explicaţii sau de destăinuiri care să alunge îndoiala din gândurile celor dragi, deci fiţi deschis şi spuneţi ce aveţi pe suflet. Dialogul de la inimă la inimă va fi facilitat de o atitudine deschisă unul faţă de altul, pentru că fiecare vă doriţi linişte şi rezolvarea paşnică a problemelor cu care vă confruntaţi.

  Rac
S-a încurcat o problemă undeva departe de casă şi e nevoie de prezenţa dumneavoastră la faţa locului. Chiar dacă nu aveţi timp de călătorii, trebuie să urcaţi în maşină şi să ajungeţi acolo, pentru că fără dumneavoastră nu se poate rezolva. Vă e ciudă că a trebuit să vă stricaţi programul pentru a rezolva alte chestiuni, nu la fel de importante, dar după ce vă veţi întoarce acasă cu treburile rezolvate veţi fi foarte mulţumit de rezultate. Amânaţi-vă planurile care erau pe agenda de azi şi ocupaţi-vă de acele chestiuni care nu se pot rezolva singure!

  Leu
Cu un pic de efort, azi totul se poate rezolva ca prin minune, pentru că nu aveţi numai resursele necesare pentru a reuşi, ci şi un dram de noroc, ce vă duce direct la ţintă, fără să pierdeţi vremea cu experimente. Profitaţi de auspiciile bune ale acestei zile pentru a duce la capăt acele proiecte care vi se păreau mai complicate, pentru că, dacă nu au decurs bine zilele trecute, azi totul ar putea merge de minune.

  Fecioară
Primiţi o veste proastă, care vă dezarmează complet, dar, în ciuda stării psihice sensibile, continuaţi să duceţi mai departe ce aţi început, chiar dacă rezultatele nu sunt promiţătoare. Acceptaţi acest compromis, pentru că uneori merită să faceţi unele sacrificii cu scopul de a ajunge la ceea ce aţi dorit. Există şi un tribut de plătit pe parcurs, dar la final veţi vedea că toate aceste compromisuri au avut efecte pozitive.

  Balanţă
La serviciu aveţi parte de o întâmplare ce pune în pericol poziţia sau reputaţia dumneavoastră profesională. Aţi putea face o greşeală pentru că vă lăsaţi influenţat de zvonuri negative, care vă opresc din elan. Nu ascultaţi de sfaturile bune ale unei persoane cu mai multă experienţă, atras de o cale mai facilă, dar riscantă. În final aţi putea rata totul din cauză că vă amăgiţi singur.

 Scorpion
Aveţi parte de colaboratori deosebiţi, pe care merită să vi-i faceţi aliaţi pentru a atinge împreună un scop măreţ, în perspectivă. Ţintiţi sus, nu vă coborâţi privirea la oameni inferiori, la persoane care doar se bat cu pumnul în piept de cât sunt de grozave, dar care nu au demonstrat niciodată ce sunt în stare.

 Săgetător
Nu reuşiţi deloc să comunicaţi sau să spuneţi ce aveţi pe suflet, preferând să tăceţi, să rămâneţi cuminte în banca dumneavoastră, pentru a nu atrage prea mult atenţia. Nu aveţi o părere prea bună despre propria persoană şi, când vă lăsaţi copleşit de complexe, doriţi să vă retrageţi şi să nu intraţi în contact cu nimeni. E păcat să vă izolaţi aşa, pentru că aţi putea rata ocazii bune, care nu vi se vor oferi de două ori.

  Capricorn
A venit vremea unei decizii importante, pe care nu o mai puteţi amâna. Norocul dumneavoastră este că aveţi o minte bine organizată, eficientă, care va şti să aleagă cele mai bune informaţii şi detalii din tot ce aţi acumulat, astfel încât să faceţi cea mai înţeleaptă alegere. Nu veţi lua decizii la primul impuls şi nici la voia întâmplării.

  Vărsător
Cariera dumneavoastră face paşi lenţi, dar siguri înainte, spre un vârf în care vă puneţi mari speranţe. E cale lungă până să vă veţi vedea visul împlinit, dar norocul dumneavoastră constă într-o atitudine deschisă şi cooperantă, care atrage colaboratori de nădejde şi sfătuitori experimentaţi. Dacă îi aveţi alături de dumneavoastră şi ţineţi cont de sfaturile lor, veţi ajunge la ţelul dumneavoastră cel mare cu brio.

  Peşti
Inima dumneavoastră bate mai tare pentru că se apropie cu paşi repezi un eveniment care va avea un efect deosebit asupra psihicului dumneavoastră. Este ceva care vă face plăcere, tocmai de aceea pulsul dumneavoastră creşte cu fiecare oră care vă apropie de acel moment. Totuşi, nu săriţi peste etape, înaintaţi lent, pentru că şi această aşteptare dinaintea momentului culminant are farmecul ei. Cu cât aştepţi mai mult, cu atât bucuria va fi mai mare la final, deci lăsaţi emoţiile să vă copleşească, pentru că au şi ele un rol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS