Ingrediente: 1/4 căni de ulei de măsline extravirgin, 2 căni de ceapă roşie tocată, o sfeclă mică curăţată şi tăiată cubuleţe, 1/2 cană de apă, 1/2 cană de oţet din vin roşu, 3 linguri de stafide, 3 linguri de zahăr, 2 linguri de ghimbir proaspăt tocat, 1 lingură de seminţe de muştar, un vârf de cuţit de seminţe de chimion, sare şi piper.
Mod de preparare: Încălziţi uleiul de măsline într-o tigaie de dimensiune medie, la foc mediu. Adăugaţi ceapa roşie şi bucăţile de sfeclă. Lăsaţi totul pe foc la călit până când ceapa se înmoaie, amestecând încontinuu (aproximativ 8 minute). Adăugaţi apa şi daţi focul mai mare. Fierbeţi ingredientele până se îngroaşă amestecul (aproximativ 5 minute). Adăugaţi oţetul, stafidele, zahărul, ghimbirul, seminţele de muştar şi de chimion. Micşoraţi focul şi lăsaţi preparatul la fiert până când bucăţile de sfeclă se frăgezesc, iar salata devine omogenă (aproximativ 8 minute). Condimentaţi cu sare şi piper după gust. Luaţi salata de pe foc şi serviţi-o după ce s-a răcit.
Salată de sfeclă
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei