16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Este o zi fericită, cu multe surprize plăcute. Vin veşti bune, vă întâlniţi cu persoane simpatice, în compania cărora petreceţi ore minunate, iar succesele pe diverse planuri nu întârzie să apară. De fapt, trăsătura principală a acestei zile este neprevăzutul întrucât cele mai bune veşti şi cele mai norocoase situaţii apar exact de unde nici nu vă aşteptaţi.
 
  Taur
Iubirea vă face mai sensibil, dar şi mai discret pentru că nu simţiţi nevoia să strigaţi în gura mare ce simţiţi. Dacă vă dezvăluiţi sentimentele, o veţi face în cel mai intim mod, nicidecum în ochii lumii, pentru că vă este teamă că o astfel de destăinuire să nu fie folosită împotriva dumneavoastră, ca un semn de slăbiciune.
 
  Gemeni
Puteţi depăşi impasul în care vă simţiţi blocat de la o vreme numai prin dialog sincer. Spuneţi ce aveţi pe suflet, întrucât cei care vă vor auzi pot interveni salvator în favoarea dumneavoastră. Dacă blocajul e legat, de fapt, de relaţia cu un prieten, unul dintre voi trebuie să facă efortul de a trece peste aparenta răceală şi să deschidă o poartă spre comunicare.
 
  Rac
Puteţi ajunge cu bine la scopul pe care îl aveţi azi în plan, chiar dacă piedicile nu vor întârzia să apară. Sunt o probă bună de rezistenţă înaintea succesului pentru că ştiţi şi dumneavoastră că nimic nu vi se oferă pe tavă. Veţi fi mândru după ce veţi fi depăşit orice problemă de pe parcurs.

  Leu
Nu reuşiţi să duceţi prea multe la capăt astăzi din cauza persoanelor cu care intraţi în contact. Ori aveţi alături colaboratori recalcitranţi, încăpăţânaţi, agresivi şi e normal să nu puteţi lucra alături de ei, ori nu sunt persoane de încredere. A vă baza pe ei ar fi o mare greşeală, o pierdere de vreme şi de energie pentru că vă pot trimite pe o pistă falsă.

  Fecioară
Degajaţi autoritate în jurul dumneavoastră şi veţi observa de multe ori unele persoane că dau înapoi, că nu mai au curajul să vă vorbească, de parcă aţi avea o anume putere asupra lor. Profitaţi de această poziţie superioară pentru a vă impune în acele direcţii în care, altădată, nici dumneavoastră nu îndrăzneaţi să porniţi pentru că stăpânirea de sine, fermitatea şi chiar acel dram de aroganţă care vi se citesc pe chip vă pot ajuta în orice demers.

  Balanţă
În comparaţie cu cei care vă stau alături, dumneavoastră respectaţi principiile pe care le exprimaţi şi nu promiteţi nimic dacă nu aveţi pe ce vă baza. Nu afirmaţi nimic fără să aveţi argumentele sau dovezile care să stea în favoarea dumneavoastră.

 Scorpion
Sunteţi împins într-o direcţie cu care nu sunteţi de acord, dar pentru că, deocamdată, nu aveţi contraargumente care să schimbe sensul situaţiei, vă supuneţi. Acceptaţi compromisul întrucât cei care imprimă azi mersul evenimentelor sunt mai autoritari sau doar mai convingători decât dumneavoastră.

 Săgetător
Dacă găsiţi asociatul perfect pentru planurile pe care vreţi să le porniţi acum, totul va evolua foarte bine. Singur, v-ar fi mai greu să duceţi la capăt ceea ce intenţionaţi să faceţi, de aceea ar fi de preferat să faceţi echipă cu o persoană tânără, optimistă, care vă seamănă, cu la fel de multă energie şi la fel de entuziastă ca dumneavoastră.

  Capricorn
Deţineţi o sumă frumuşică de bani, dar nu numai dumneavoastră sunteţi responsabil de acumularea acesteia, ci şi ceilalţi membri ai familiei au avut un rol important până s-a ajuns aici. Dacă tot aţi strâns banii împreună, tot împreună trebuie să decideţi ce faceţi cu ei.

  Vărsător
Aruncaţi o privire înapoi, spre trecut, pentru că au rămas nişte datorii neachitate. Poate fi vorba de vreo factură omisă sau doar de o promisiune neonorată. Pur şi simplu, aţi uitat, deci nu e vorba de neglijenţă sau de rele intenţii, dar vi se aduce aminte într-un mod cât se poate de clar că este vremea să restabiliţi echilibrul în privinţa acestor restanţe.

  Peşti
Punct şi de la capăt, aşa s-ar traduce decizia acestei zile la care aţi ajuns brusc, fără să staţi prea mult pe gânduri. Poate cineva vă obligă sau doar vă recomandă să puneţi punct unei situaţii aici, pentru că a o duce mai departe n-ar fi decât un consum inutil de timp şi energie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS