Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Hristos pe uşa de la baie
Doi scoţieni au avut parte de o surpriză de proporţii în timpul unei vizite la la un magazin Ikea din Braehead, un orăşel aflat în apropiere de Glasgow. După cum informează Tgcom.it, cei doi veniseră aici pentru a-şi cumpăra o bibliotecă. După ce au căutat îndelung articolul de mobilier dorit, paşii celor doi soţi au ajuns în dreptul toaletei. Nu mică le-a fost mirarea să descopere aici, exact pe uşa de la intrare, chipul lui Iisus Hristos, foarte asemănător cu imaginea imprimată pe giulgiul în care se crede că a fost înfăşurat trupul Mântuitorului. Cei doi soţi nu au reuşit să se pună de acord asupra chipului imprimat pe uşa de lemn de la toaletă. „Soţia mea susţine că seamănă cu Gandalf, din «Stăpânul inelelor», însă mie mi se pare că e chipul lui Iisus, imprimat pe Giulgiul din Torino. Oricine ar fi, adevărul e că nu te aştepţi să găseşti aşa ceva la Ikea“, a declarat scoţianul. În opinia managerului magazinului, imaginea seamănă mai mult cu cea a fondatorului celebrului grup suedez ABBA, legendarul Benny Anderson.

Trădată de propriul câine
Aventurile extraconjugale ale unei italience au fost deconspirate de chiar căţelul acesteia. După cum informează tgcom, femeia de 30 de ani, mamă a doi copii şi originară din Gela, a decis să meargă la întâlnire însoţită de căţelul său, un exemplar din rasa yorkshire. Tocmai din cauza agitaţiei patrupedului său, femeia a decis să lege animalul de un stâlp, aflat în faţa barului amantului. Pentru că nu a avut masa pregătită, soţul femeii a decis să meargă în oraş să ia cina împreună cu copiii. Din nefericire pentru cei doi amanţi, barul ales de bărbat se afla chiar în apropierea locului de întâlnire al acestora. Recunoscându-şi stăpânul, căţelul legat în faţa barului a început să latre, atrăgând atenţia soţului înşelat, care şi-a prins nevasta în flagrant. Furios, acesta şi-a bătut rivalul şi a distrus mobilierul din local. Femeia a încercat să se apere, explicând că a consumat ceva mai mai mult alcool cu prietenele şi a cedat avansurilor unui bărbat din bar. Soţul înşelat a anunţat că are de gând să divorţeze şi că nu intenţionează să îşi ierte partenera.

Cea mai lungă pisică din lume
Scarlett’s Magic se poate mândri cu titlul de cea mai lungă pisică din lume, datorită dimensiunilor sale impresionante. După cum informează cotidianul italian La Stampa, la 18 luni, felina din rasa Savannah măsoară 43,43 cm, semănând mai degrabă cu un ghepard. Scarlett’s Magic este vedeta unui magazin de animale din Corona (California), unde sunt crescute pisici din rasa Savannah, o încrucişare între pisica domestică şi serval (o felină sălbatică din Africa).

Exit mobile version