14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Ar fi bine să vă pregătiţi pentru o săptămână agitată. Nu este exclus să plecaţi într-o scurtă călătorie alături de persoana iubită, la sfârşit de săptămână. Din punct de vedere financiar, staţi bine, aşa că sunt toate şansele să petreceţi câteva zile reuşite. Pe plan sentimental, totul este în regulă. Acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

 
  Taur
Sunteţi într-o permanentă criză de timp. Aveţi multe drumuri de făcut, iar acest lucru vă va scoate puţin din ritm. Spre seară, încercaţi să vă relaxaţi ieşind în oraş cu prietenii şi uitaţi de toate problemele de peste zi. Primiţi o mână de ajutor de unde nici nu vă aşteptaţi.
 
  Gemeni
Astăzi este posibil să primiţi o invitaţie la o petrecere. Nu ar fi rău să acceptaţi pentru că astfel veţi alunga starea de monotonie care v-a copleşit în ultima vreme. În weekendul următor faceţi-vă timp pentru a merge în vizită la prietenii pe care nu i-aţi văzut de mult. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna. Chiar trebuie să vă reîncărcaţi bateriile.

 
  Rac
Astăzi sunteţi foarte bine dispus şi ar fi bine să vă păstraţi această stare şi pentru acest sfârşit de săptămână. O persoană de sex opus vă face avansuri, însă nu vă grăbiţi să faceţi vreun pas în această direcţie. Evitaţi afacerile la marginea legii, pentru că riscaţi să aveţi probleme!

  Leu
Astăzi daţi dovadă de putere de convingere şi astfel veţi reuşi să temperaţi discuţiile din jur. Fiţi pregătit să acceptaţi reproşurile venite din partea familiei, ca urmare a unor decizii pe care le-aţi luat cu ceva timp în urmă. Ar fi bine să nu luaţi nici o iniţiativă la serviciu sau în afaceri. S-ar putea să nu fiţi prea inspirat.

  Fecioară
Aveţi tendinţa de a fi tot timpul în centrul atenţiei, dar acest lucru s-ar putea să atragă antipatia altor persoane. Încercaţi să vă temperaţi. În plan sentimental, bazaţi-vă pe intuiţie pentru că astfel veţi evita unele situaţii delicate. Nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi sigur că puteţi să vă ţineţi de cuvânt!

  Balanţă
Astăzi intraţi în posesia unei sume importante de bani. Este indicat să o investiţi pentru că se anunţă câştiguri importante în cel mai scurt timp. O persoană mai în vârstă vă face o propunere de colaborare, dar ar fi bine să vă gândiţi înainte de a accepta, pentru că, deşi pare tentant, s-ar putea să nu fie o soluţie foarte bună. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să provocaţi discuţii aprinse.

 Scorpion
Astăzi aveţi grijă cui îi faceţi confidenţe. Un coleg încearcă să vă pună piedici şi să vă facă să renunţaţi la proiectele dumneavoastră. Bazaţi-vă doar pe forţele dumneavoastră şi pe ajutorul venit din partea familiei. Nu ar strica să vă luaţi o mică vacanţă pentru a vă recăpăta tonusul. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

 Săgetător
Sunteţi preocupat de schimbările care au loc în jurul dumneavoastră. Nu vă lăsaţi copleşit de gânduri negre pentru că acestea vă pot afecta starea de sănătate. Petreceţi această zi în compania persoanei iubite, pentru că în ultimul timp aţi cam neglijat latura sentimentală. După-amiază vă reveniţi. Nu este exclus să petreceţi o seară romantică.

  Capricorn
În această zi ar fi bine să vă relaxaţi în puţinul timp liber şi să vă puneţi la punct proiectele de viitor. Cel mai indicat ar fi să faceţi mici schimbări în casă. Nu daţi importanţă zvonurilor venite de la persoanele „binevoitoare“, pentru că acest lucru vă poate afecta sănătatea.

  Vărsător
Se anunţă o zi plină de evenimente. Fie sunteţi invitat la o petrecere, fie sunteţi chiar dumneavoastră gazda unor prieteni care vin neanunţaţi. Aşa că nu ar fi rău să vă pregătiţi pentru eventualii musafiri. Persoana iubită este pe cale să vă facă o surpriză plăcută şi nu este exclusă chiar o cerere în căsătorie.

  Peşti
Plănuiţi de pe acum o ieşire în aer liber. Aveţi nevoie să vă încărcaţi bateriile, aşa că profitaţi de clipele libere şi staţi în compania persoanelor dragi.
Nu este exclus să primiţi o importantă sumă de bani de la o rudă mai în vârstă. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile financiare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS