3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCristiano Ronaldo, în luptă cu magia neagră

Cristiano Ronaldo, în luptă cu magia neagră

Când te naşi sub o stea norocoasă, când fanii din toată lumea te adoră şi îţi aplaudă fiecare gest, când ai femeile la picioare, teama de a pierde totul poate fi atât de mare, încât este necesar să te protejezi. Lucrurile devin şi mai complicate atunci când afli „întâmplător“ că cineva a apelat la magia neagră ca să îţi facă rău. Probabil aşa a gândit şi starul portughez Cristiano Ronaldo când a aflat din presă că vrăjitorul spaniol Pepe a fost „angajat să îl distrugă“. Bineînţeles, mulţi ar putea să spună că sunt doar cuvintele unui vrăjitor care încearcă să îşi facă publicitate. În plus, presa este plină de mincinoşi. De ce ar trebui să îl credem? Însă, popoarele latine cam cred în astfel de lucruri. Iar Cristiano Ronaldo, un portughez în adevăratul sens al cuvântului, crede. Pentru el, povestea a devenit cu atât mai verosimilă după ce a citit că vrăjitorul a venit pe stadionul „Bernabeu“ cu o păpuşă voodoo cu chipul său şi a umplut-o de ace în zona gleznelor şi a braţelor. Astfel „înarmat“, în urmă cu o săptămână, vrăjitorul a mers la stadion, pentru a asista la partida dintre Real Madrid şi Olympique Marseille, meci contând pentru Liga Campionilor. După ce a marcat două goluri şi a obţinut o lovitură de la 11 metri, Ronaldo a fost nevoit să ceară să fie înlocuit în urma unei accidentări la glezna dreaptă. Lucrurile au devenit şi mai complicate pentru Ronaldo când echipa sa de club, Real Madrid, pentru care nu a putut evolua, a pierdut primul meci din campionat. Refuzând să dea numele persoanei care l-a angajat, Pepe a declarat, pentru cotidianul portughez Correio da Manha, că a primit deja 15.000 de euro pentru serviciile sale. Vrăjitorul s-a limitat să spună că în urmă cu două săptămâni a fost angajat de o „femeie străină, bogată şi trădată“ pentru a „pune capăt carierei lui Ronaldo“, cunoscut pentru numeroasele cuceriri în rândul sexului frumos. „Ea m-a angajat pentru a pune capăt carierei lui Cristiano Ronaldo, am făcut-o. Este, pur şi simplu, ceva de lucru, nu am nimic personal cu el, dar voi merge până la capăt“, a adăugat vrăjitorul.

Război între vrăjitori

În aceste condiţii, Ronaldo a decis să nu stea cu mâinile în sân şi vrea să ia măsuri înainte să fie prea târziu. Alt „magician“, de data aceasta de naţionalitate portugheză, Fernando Nogueira, cunoscut în ţara sa drept „Vrăjitorul din Fafe“, a fost contactat recent de un „apropiat al lui Ronaldo“ pentru a „contracara magia neagră a acestui pretins vrăjitor spaniol“.  Afirmând că are îndoieli în privinţa capacităţilor rivalului său, „Vrăjitorul din Fafe“ a explicat că „a aprins lumânări lângă o fotografie a lui Ronaldo, pentru a pune capăt la ceea ce este pe cale să se facă, dacă este adevărat“. Dincolo de războiul între vrăjitori, pe internet se desfăşoară şi o adevărată luptă pentru găsirea misterioasei femei trădate. Numele cel mai vehiculat printre internauţi este cel al lui Paris Hilton, despre care se spune că ar fi fost „sedusă şi abandonată“ de starul portughez.

Fotbal şi voodo
Voodoo-ul este o practică des întâlnită în lumea fotbalului. În 2004, în timpul Campionatelor Europene, se spune că elveţienii s-ar fi folosit de puterile magiei negre împotriva lui David Beckham, înainte de meciul Anglia – Elveţia, în tentativa de a-i anula talentul fotbalistic. Nu se ştie dacă încercările lor au dat sau nu roade. Deşi Beckham nu a marcat, Anglia a câştigat cu 3-0. În acest an, în februarie, mexicanii au încercat şi ei acelaşi lucru împotriva americanilor. Pentru a sparge, în sfârşit, ghinionul şi pentru a întrerupe un şir de înfrângeri, au decis să apeleze la magia neagră. Au vândut peste 10.000 de „truse voodoo“, echipate cu păpuşi şi ace, plus instrucţiuni de folosire. Încercarea lor a eşuat lamentabil, iar Statele Unite au învins Mexicul cu 2-0. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS