10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Chipul lui Marilyn Monroe, desenat cu bile de paintball
O echipă de trăgători de elită în paintball a realizat un portret al celebrei Marilyn Monroe, chipul vedetei fiind pictat numai cu vopsea provenită din bile de paintball. După cum informează site-ul zigonet.com, capsulele cu vopsea au fost proiectate cu mare atenţie pe o pânză uriaşă, pentru a reproduce cât mai fidel celebrul portret pe care artistul Andy Warhol i l-a realizat actriţei în anii ’60. „Năzdrăvănia“ a fost realizată în Columbia, pentru campania publicitară de promovare a noilor ambalaje ale unei mărci de iaurt.

Elevii irlandezi îşi aduc hârtie igienică de acasă
Conducerea unei şcoli primare din oraşul irlandez Carrigaline le-a cerut elevilor să-şi aducă hârtie igienică de acasă, pentru ca instituţia să poată face economii. Potrivit site-ului zigonet.com, directoarea şcolii a trimis la părinţii fiecărui elev un reprezentant care să le explice că, din cauza crizei financiare, instituţia se vede nevoită să ia măsuri drastice pentru a reduce cheltuielile. Din acest motiv, învăţătorii vor păstra rolele de hârtie igienică aduse de elevi de acasă şi le vor da copiilor hârtie numai atunci când au nevoie. „Suntem obligaţi să facem economii în orice fel putem şi trebuie să folosim bugetul cu mare grijă pentru a înfrunta criza“, a explicat directoarea şcolii.

Concurs de frumuseţe cu operaţii estetice
Un concurs de frumuseţe special a fost organizat de curând în Ungaria. Potrivit site-ului zigonet.com, particularitatea acestei competiţii a fost aceea că toate participantele se supuseseră cel puţin unei operaţii estetice. Membrii juriului concursului au avut o misiune dificilă, pentru că au evaluat nu doar implanturile mamare, liftingurile şi liposucţiile candidatelor la titlul de miss, ci şi dosarele lor medicale, pentru a putea răsplăti cel mai iscusit chirurg. Premiul cel mare a constat într-un apartament, în timp ce domnişoarele care s-au clasat pe locurile doi şi trei au primit drept cadou de consolare o maşină, respectiv o călătorie în Kenya.

Nelly Furtado, dispusă să pozeze nud pentru Playboy
Nelly Furtado îi oferă şefului Playboy un pont: când va avea 40 de ani, va fi dispusă să pozeze goală în paginile revistei pentru bărbaţi, bineînţeles contra unei sume semnificative. După cum informează site-ul starpulse.com, la începutul carierei sale, Nelly Furtado a primit o ofertă deloc de neglijat pentru a-şi arăta nurii în revista Playboy, însă atunci ea s-a temut că decizia de a poza nud i-ar afecta succesul în muzică. Acum, ajunsă la vârsta de 31 de ani, cântăreaţa se simte mai încrezătoare în forţele proprii şi chiar îl invită pe Hugh Heffner să îi facă o nouă propunere. „Pe atunci, revista mi-a oferit 500.000 de dolari, însă nu voiam ca în CV-ul meu să figureze cuvântul Playboy. Dacă îmi fac aceeaşi propunere şi când voi avea 40 de ani, voi accepta“, a declarat artista.

Alicia Keys lansează o colecţie de bijuterii
Alicia Keys îşi adaugă numele pe lista vedetelor care creează câte ceva. Călcând pe urmele altor colege de breaslă, printre care Nicole Richie şi Heidi Klum, Alicia Keys îşi va lansa propria colecţie de bijuterii, informează site-ul starpulse.com. Bijuteriile vor fi realizate manual, fiecare creaţie va purta gravat un mesaj plin de speranţă şi toate aceste preţioase minunăţii vor fi reunite într-o colecţie botezată „The Barber’s Daughters“. Afacerea cu bijuterii este prima pusă pe picioare de compania internaţională AK Worldwide, care se ocupă de proiectele Aliciei Keys care nu au legătură cu domeniul muzical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS