8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Unele persoane din jur par a încerca să vă pună oprelişti, astfel încât atingerea scopurilor dumneavoastră devine mai dificilă decât v-aţi fi aşteptat. Nu sunteţi genul de om care să accepte aşa ceva, prin urmare reacţia dumneavoastră nu se va lăsa aşteptată. Este bine totuşi să păstraţi măsura şi să vă vedeţi în continuare de ceea ce aveţi de făcut.

 
  Taur
Este o zi în care trăiţi prezentul atât în realitatea imediată, cât şi în realitatea dumneavoastră interioară. Aţi vrea să rămâneţi în lumea dumneavoastră, măcar pentru o vreme, însă lucrurile externe vă trag înapoi, ceea ce vă dă cumva sentimentul de contradicţie.

 
  Gemeni
Astăzi vă simţiţi extrem de vulnerabil, pentru că nu sunteţi foarte sigur pe dumneavoastră. Latura emoţională joacă un rol important şi acest lucru vă aduce şi bucurii, însă vă pune şi într-o situaţie dificilă, dacă aveţi de-a face cu oameni care nu rezonează la fel. Treptat, lucrurile se vor aşeza şi veţi şti pe ce drum s-o apucaţi.

 
  Rac
Aţi vrea să vă puteţi concentra mai bine asupra unor lucruri serioase pe care le aveţi de rezolvat în viaţa particulară, să vă exersaţi aptitudinile practice. Cu toate acestea, azi sunteţi plin de creativitate şi vedeţi lucrurile într-un mod extrem de nuanţat. Poate ar trebui, pur şi simplu, să vă faceţi o bucurie şi să vă cumpăraţi ceva ce v-aţi dorit de mult sau să vă distraţi şi să lăsaţi la o parte latura serioasă a vieţii.

  Leu
Aveţi atât de multe lucruri de făcut, încât s-ar putea să întârziaţi în unele locuri sau să nu terminaţi la timp treaba. Acest lucru nu vă caracterizează, pentru că sunteţi o persoană organizată. Totuşi, unii factori externi vă dau peste cap planurile. Relaxaţi-vă şi luaţi-le pe rând.

  Fecioară
V-aţi dori să puneţi cărţile pe masă şi să spuneţi ceea ce aveţi pe suflet. O rudă vă nemulţumeşte din cauză că vă răpeşte cumva libertatea de mişcare. Pe de altă parte, detestaţi scenele şi vreţi să evitaţi cu orice preţ să afle toată lumea de disputa voastră.

  Balanţă
Sunteţi plin de fantezie, însă imaginaţia dumneavoastră tinde să domine realitatea. Gândiţi-vă la ceea ce vă doriţi cu adevărat, apoi uitaţi-vă la lucrurile care vă înconjoară şi faceţi diferenţa. Atâta timp cât nu scăpaţi din vedere faptele concrete, totul va fi bine.

 Scorpion
În loc să vă mişcaţi de colo-colo, ar fi mai avantajos pentru dumneavoastră dacă v-aţi concentra pe un singur lucru şi l-aţi duce la bun sfârşit, astfel încât să nu mai fie nevoie să reveniţi asupra lui. Cu cât veţi termina mai repede treaba, cu atât mai mult vă veţi putea distra.

 Săgetător
S-ar putea să aveţi parte de unele probleme cu un prieten apropiat sau cu partenerul de viaţă. În loc să-l daţi la o parte, ar fi cazul să descoperiţi cauza care a provocat această situaţie şi să vorbiţi despre ea acum, nu mai târziu.

  Capricorn
Vă interesează domeniul metafizic. Această preocupare se manifestă prin lectura unor cărţi religioase, meditaţie, terapie. Dacă nu aveţi foarte multă experienţă în domeniu, atunci luaţi-le pe rând şi încercaţi să asimilaţi totul pas cu pas.

  Vărsător
Sunteţi un pic cam agitat la serviciu. Trebuie să vă organizaţi bine şi să vă folosiţi de intuiţie. Aveţi şanse să depăşiţi situaţiile dificile deoarece sunteţi combativ. În timpul liber, aţi putea să duceţi la capăt planurile legate de casă, ridicând astfel gradul de confort.

  Peşti
Unele probleme de familie reapar, deşi credeaţi că nu mai este cazul. Situaţia financiară este destul de complicată şi ar trebui să vă gândiţi cât mai repede la o soluţie.
Un prim pas ar fi să reduceţi din cheltuieli. În plan amoros, faceţi cucerire după cucerire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS