10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Chiar dacă există persoane în jurul dumneavoastră care încearcă să vă descurajeze, nu trebuie să vă consumaţi energia acordându-le atenţie. Trebuie doar să le ignoraţi şi totul va fi bine. În plan financiar se anunţă câştiguri, iar unele dintre ele sunt neaşteptate. Aţi putea să vă gândiţi la câteva modalităţi de investiţii.

 
  Taur
Acasă trebuie să faceţi faţă unor discuţii legate de problemele familiale. Este bine să fiţi cât mai exact, pentru că a prelungi la infinit discuţiile de acest gen nu duce la nici un rezultat. În cercul de prieteni, faceţi tot posibilul pentru a trata lucrurile cu modestie. În caz contrar, cei dragi ar putea să vă condamne pentru atitudinea superioară.

 
  Gemeni
Chiar dacă nu mai sunteţi atât de energic la locul de muncă şi vă vine să lăsaţi totul baltă, nu este un moment bun pentru a reduce din ritm. Dacă vă organizaţi mai bine timpul, vă veţi descurca. În cazul în care călătoriţi, se poate să întâlniţi o persoană deosebită, iar o idilă nu este deloc exclusă.

 
  Rac
Vă atrag lucrurile de calitate, însă acestea sunt şi costisitoare. Trebuie să vă faceţi mofturile în măsura în care dispuneţi de finanţe. Activitatea profesională vă aduce beneficii. Reuşiţi să vă dezvoltaţi în direcţia dorită şi acest lucru vă aduce satisfacţii.

  Leu
Vă simţiţi atras când de relaţiile bazate pe experienţe pasionale, când de cele afective, însă nu vă pierdeţi nici o clipă farmecul. Este o zi promiţătoare în plan amoros. Dacă lucraţi la un proiect dificil, acum, lucrurile încep să evolueze în direcţia dorită. Se poate să realizaţi ceea ce v-aţi propus, în ciuda tuturor problemelor.

  Fecioară
Cu toate că nu obişnuiţi să vă manifestaţi sentimentele, astăzi acţionaţi spontan, arătându-vă afecţiunea pentru cei din jur. Este o zi plină, în care primiţi tot felul de invitaţii, însă nu dispuneţi de atâta timp pe cât ar trebui. Pentru ca lucrurile să se desfăşoare bine, astăzi este indicat să treceţi cât mai neobservat.

  Balanţă
Este o zi bună pentru a vă apropia din nou de partener şi a rezolva neînţelegerile din trecut. Dacă încă nu aveţi o relaţie, e posibil ca astăzi să mergeţi la o întâlnire romantică şi vă face mare plăcere. În plan profesional sunteţi combativ, iar şansele de ascensiune cresc.

 Scorpion
Apar diverse oportunităţi de câştiguri financiare, iar aceste perspective noi sunt deosebit de interesante. Acasă, relaţia cu familia este mai rece decât de obicei, însă acest lucru este cauzat de unele neînţelegeri care pot fi rezolvate. Faceţi tot posibilul pentru a trata situaţia cu obiectivitate.

 Săgetător
Dacă aveţi proiecte personale, puteţi să vorbiţi cu prietenii să vă dea o mână de ajutor. Sau cel puţin să faceţi schimb de impresii. Nemulţumirile de la locul de muncă se pot rezolva printr-o discuţie deschisă cu şeful. Dacă ştiţi cum să abordaţi problema, aţi putea să primiţi unele beneficii.

  Capricorn
Aveţi posibilitatea să primiţi nişte bani la care nu vă aşteptaţi. Trebuie însă să aveţi grijă cum veţi folosi această sumă. În viaţa de cuplu, este timpul să ascultaţi cu mai multă atenţie ce are de spus partenerul. Dacă sunteţi singur, se poate să trăiţi o idilă cu o persoană de care vă despart multe diferenţe.

  Vărsător
Dacă aţi tot amânat un proiect complex, acum este momentul să realizaţi ceea ce v-aţi propus. În relaţiile cu cei din jur, ar fi mai bine pentru dumneavoastră să vă purtaţi natural şi să nu mai ţineţi seama atât de mult de ceea ce au de spus ceilalţi. Viaţa afectivă vă rezervă momente frumoase.

  Peşti
Vă bucuraţi de linişte şi armonie în viaţa de cuplu. Aveţi împliniri în plan afectiv şi sexual. Sub aspect financiar, lucrurile evoluează în direcţia dorită. Aţi putea face unele achiziţii bune. La serviciu acţionaţi cu fermitate şi precizie, indiferent de sarcinile pe care le primiţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS