21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHaute Couture marca Botezatu

Haute Couture marca Botezatu

Eleganţa, rafinamentul, senzualitatea unei femei sunt puse întotdeauna în evidenţă prin creaţiile purtând semnătura lui Cătălin Botezatu. Şi dacă la această reţetă adăugaţi măiestria machiajului realizat de Mirela Vescan şi coafurile lui Laurent Tourette, veţi obţine o veritabilă demonstraţie de artă în domeniul frumuseţii.

Frumuseţea feminină este, poate, cel mai bine pusă în evidenţă în cadrul prezentărilor unei colecţii purtând semnătura designerului Cătălin Botezatu. Acest lucru este pus în evidenţă şi mai mult când vine vorba de prezentarea unor rochii de seară. Eleganţa şi rafinamentul sunt emanate prin fiecare detaliu. Croielile sunt atent executate, iar materialele vaporoase folosite vor da o notă de tinereţe, exuberanţă şi rafinament femeii care alege să poarte ţinutele din colecţia prezentată de curând şi în Craiova.
Mătasea, dantela sau aplicaţiile de pietre Swarovski sunt folosite în combinaţii inedite, menite să încânte ochiul şi să scoată în evidenţă frumuseţea femeii.

O strălucire aparte

Şi, atunci când în lumina reflectoarelor îşi face apariţia strălucitoarea rochie de seară, atenţia este furată de materialul delicat, care scoate în evidenţă formele corpului. Un accesoriu inedit: o mănuşă doar pentru degete sau una care combină pielea de şarpe cu cea netedă, o bijuterie masivă de aur completează armonios ţinuta. Dovada jocului interesant al materialelor şi accesoriilor o constituie şi consemnările din presa internaţională despre colecţiile purtând semnătura designerului Cătălin Botezatu: „Rochia are tendinţa de a se extinde, precum coada Pawia: pentru a atrage şi a trezi ochiul care plânge de mirare… Caracteristica surprinzătoare este exagerarea/supradimensionarea. Ea are rolul de a atrage atenţia asupra bijuteriilor extrem de mari, precum şi a accesoriilor neobişnuite (de exemplu, pene), dar este extrem de redusă sau lipseşte în ceea ce priveşte genţile şi centurile. Cătălin Botezatu adaugă un plus de grandoare schiţelor sale prin aceste accesorii. De asemenea, în prezentarea sa surprinde şi prezenţa blănurilor, care sunt fie vopsite în culori care îţi fură privirile, fie completează unitar rochia prin accente postate la gât, mâneci sau în partea inferioară a ei, accente care contrastează în mod surprinzător, dar plăcut cu materialele fine, transparente. Totul este permis. Doar pe podium!“, titra o publicaţie mondenă din Polonia.
Jocul culorilor, gama variată de roz, portocaliu, roşu, dar şi nelipsitul negru dau un aer aparte rochiei purtând semnătura lui Cătălin Botezatu.
Nimic nu este întâmplător: accesoriile, fie că este vorba de bijuterii sau de mănuşi, au fost aproape nelipsite din cadrul Haute Couture Fashion Show de la Craiova. Pe de altă parte, combinaţiile de galben cu mov, albastru, argintiu, la care se adaugă un machiaj pe măsură şi o coafură inedită nasc o apariţie încântătoare pe podium, care emană eleganţă şi rafinament.  
Şi, în cazul în care combinaţiile îndrăzneţe de culori nu vă plac, puteţi alege clasicul negru. Strălucirea unei astfel de ţinute este dată de aplicaţiile de pietre preţioase de pe materiale.
Mini sau maxi, rochiile de seară din cadrul colecţiei Haute Couture cuceresc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU