12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Turnul Eiffel, sculptat în ciocolată
O machetă a Turnului Eiffel făcută din ciocolată tronează în prezent în gara St. Pancras, punctul de unde trenul Eurostar pleacă din Marea Britanie către Franţa. Potrivit site-ului zigonet.com, Turnul Eiffel de ciocolată, care are o înălţime de trei metri şi jumătate, a atras atenţia pofticioşilor care tranzitează gara, care însă s-au văzut nevoiţi să se mulţumească doar cu privitul turnului dulce. Sculptura a fost realizată pentru a marca lansarea unui nou sortiment de ciocolată produs de compania Thornton şi urmează să fie „plimbată“ în magazinele pe care producătorul le-a deschis în Marea Britanie.

S-a răzbunat pe iubit, mâncându-i peştii din acvariu
Enervată la culme din cauza fostului său iubit, o femeie din Houston, Statele Unite, a hotărât să se răzbune pe el gătind şi mâncând peştişorii de aur care aparţinuseră bărbatului, informează site-ul zigonet.com. Cei şapte peştişori folosiţi pentru răzbunare fuseseră cumpăraţi în vremurile bune ale relaţiei, ca simbol al iubirii dintre cei doi amorezi. Numai că femeia nu a suportat ideea că iubitul său a părăsit-o şi, într-un acces de furie, a intrat în apartamentul fostului partener şi a răpit peştişorii. Alertaţi de bărbatul rămas fără peştii din acvariu, poliţiştii au descins la locuinţa femeii, unde au mai găsit doar patru peşti fripţi, ceilalţi trei fiind deja mâncaţi de iubita răzbunătoare.

Campion la vânat şobolani
Un fermier din Bangladesh a fost desemnat campion al ţării la vânătoarea de şobolani, după ce a omorât peste 80.000 de rozătoare, informează site-ul zigonet.com. Mokhairul Islam, de 40 de ani, a fost recompensat cu un televizor color pentru faptul că a ucis 83.450 de şobolani în ultimele nouă luni. Bangladeshul este una dintre cele mai sărace ţări din lume, iar rozătoarele decimează recoltele, şi aşa foarte slabe. Pentru a combate invazia şobolanilor, autorităţile au organizat un concurs de prins şobolani, câştigătorul fiind Mokhairul Islam, care a promis că va continua vânătoarea de rozătoare.

Kate Beckinsale, cea mai sexy femeie din lume

Actriţa Kate Beckinsale a fost numită „Cea mai sexy femeie din lume“, distincţia fiindu-i acordată de publicaţia Esquire, informează site-ul starpulse.com. Britanica de 36 de ani i-a „furat“ premiul lui Halle Berry, cea care a fost onorată cu această distincţie anul trecut. Kate Beckinsale spune că se bucură enorm pentru faptul că editorii publicaţiei i-au acordat titlul de „cea mai sexy“, însă spune că este convinsă că fraţii ei nu o vor lăsa să se laude prea mult cu asta. „Ideea de a fi numită cea mai sexy femeie din lume o să-mi dea mari bătăi de cap, pentru că toţi cei patru fraţi ai mei mă vor chinui râzând de mine pe tema asta“, a glumit frumoasa britanică.

Christina Milian este însărcinată
Proaspăt căsătorita Christina Milian a confirmat că este însărcinată cu primul ei copil, informează site-ul starpulse.com. Cântăreaţa şi-a lăsat fanii cu gura căscată când a anunţat că în luna septembrie s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, The-Dream, iar acum a crescut gradul de surpriză şi uimire, făcând public faptul că este însărcinată. „Este adevărat, eu şi soţul meu vom avea un copil. Sarcina are deja patru luni şi un pic, mai precis 19 săptămâni. Nici nu pot descrie în cuvinte cât de fericiţi suntem că vom deveni părinţi, iar maternitatea este pentru mine, ca pentru toate femeile, cred, o perioadă specială, extraordinară“, a declarat frumoasa Christina Milian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS