6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sunteţi pe cont propriu şi asta nu vă ajută, având în vedere că nu vă simţiţi foarte bine. Aveţi nevoie de odihnă şi de linişte, iar treburile care vă aşteaptă sunt suficient de multe pentru a vă consuma restul de energie rămasă. Dacă nu este nimic urgent, ar fi cazul să vă puneţi dumneavoastră pe primul plan şi să renunţaţi la restul.

 
  Taur
Se poate să fie nevoie azi să daţi dovadă de multă diplomaţie, în relaţia cu două părţi opuse. Ascultaţi ambele variante, informaţi-vă bine şi trageţi singur concluzia. Intuiţia dumneavoastră şi felul în care citiţi oamenii vă ajută să realizaţi cum stau lucrurile.

 
  Gemeni
S-ar putea să fie nevoie să luaţi o decizie extrem de importantă pentru viitorul dumneavoastră. Dacă nu reuşiţi să vă daţi seama încotro să o luaţi, atunci lăsaţi lucrurile să decurgă de la sine. Undeva se va ivi un lucru care vă va ajuta să vă daţi seama care este drumul dumneavoastră.

  Rac
Dacă vă doriţi unele schimbări în viaţă, este bine să luaţi lucrurile uşor, pentru a vă atinge scopurile. Vă întâlniţi cu câteva persoane care vă împărtăşesc entuziasmul şi care au aceeaşi energie ca şi dumneavoastră.

  Leu
Vă doriţi să aveţi mai mult timp pentru dumneavoastră, însă în realitate s-ar putea să dispuneţi de el, dar să nu-l folosiţi extrem de eficient. Unele momente care par pierdere de vreme, precum drumul prin oraş, pot fi valorificate dacă luaţi un carneţel şi vă notaţi ideile care se nasc în mintea dumneavoastră.

  Fecioară
Aveţi un comportament defensiv şi vă bazaţi numai pe cei în care aveţi absolută încredere. Este totuşi posibil să ajungeţi la o înţelegere şi cu persoanele care v-au dezamăgit în trecut.

  Balanţă
Aveţi o zi cam dificilă, însă nu este cazul să puneţi la suflet chiar orice vi se spune. Gândiţi-vă că suntem diferiţi şi nu avem cum să ne dăm seama prea uşor de punctele de vedere ale celorlalţi. Vă găsiţi sprijinul doar în familie, care vă susţine necondiţionat.

 Scorpion
Ziua vi se pare prea scurtă pentru câte aveţi de făcut. Aveţi un psihic puternic şi toate problemele de acasă pe care este nevoie să le rezolvaţi nu vă fac să vă pierdeţi entuziasmul. Se poate să vă treziţi că faceţi modificări în planurile dumneavoastră, pentru a îndeplini dorinţele cuiva. Fiţi săritor când vi se cere, însă nu acceptaţi cereri fantasmagorice.

 Săgetător
Se discută greu cu dumneavoastră astăzi, pentru că sunteţi copleşit de suspiciune. Nu aveţi încredere în oamenii cu care discutaţi, sunteţi distant şi ostil cu persoanele mai tinere, pe care le consideraţi din start nepricepute, sau puneţi sub semnul întrebării informaţiile care sosesc de la oameni despre care nu aveţi date certe, şi de aici se naşte nesiguranţa dumneavoastră cu privire la credibilitatea lor.

  Capricorn
Când vă aflaţi în încurcătură, încercaţi să priviţi aspectele unei situaţii fără a ignora punctele de vedere ale celor din jur. Faceţi un pas înapoi, încercaţi să petreceţi puţin timp singuri pentru a vă concentra mai bine şi a vă da seama dacă există cu adevărat mari diferenţe de viziune. Aveţi grijă la observaţiile sarcastice pe care sunteţi tentat să le faceţi, deoarece alţii nu vor înghiţi aşa ceva. Dacă glumiţi cu ei, faceţi în aşa fel încât toată lumea să ştie acest lucru şi să nu existe alte interpretări.

  Vărsător
Este o perioadă favorabilă pentru a vă dedica unui proiect important. Încercaţi să evitaţi orice fel de colaborare cu alţii, cel puţin astăzi. Mai târziu, când lucrurile vor prinde contur, aţi putea să fiţi asistat de cineva priceput.

  Peşti
Comunicarea cu persoanele care lucrează cu dumneavoastră în echipă este esenţială azi. Chiar dacă par să vă ignore, nu vă lăsaţi dominat de sentimente negative şi, mai ales, păstraţi o atitudine cât se poate de diplomată. Vi se cer lucruri de care nu prea aveţi chef. Efortul dumneavoastră se va dovedi preţios mai târziu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS