9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Bar construit din gheaţă, în Bordeaux
După Dubai, Atena şi Paris, Bordeaux este următorul loc unde se va construi un bar din gheaţă, informează site-ul zigonet.com. Barul va fi construit în zona Quai des Marques din oraşul francez, iar în interiorul clădirii de gheaţă temperatura va fi menţinută la -10 grade Celsius. Înfofoliţi în hainele de la garderoba localului, clienţii vor putea savura o băutură, într-un decor deosebit. Totul în bar va fi făcut din gheaţă, începând cu tavanul şi podeaua şi terminând cu tejgheaua şi paharele în care se servesc băuturile. Va fi nevoie de 30 de tone de gheaţă pentru construirea barului, care are o suprafaţă de 90 de metri pătraţi şi care va fi inaugurat în octombrie.

Şi-a tăiat limba pentru a primi un loc de muncă
Un indian şi-a tăiat limba în speranţa că astfel va reuşi să obţină un loc de muncă. Potrivit site-ului zigonet.com, Manoj Kumar Hela, de 32 de ani, a mers la templul din oraşul Allahabad, unde şi-a tăiat limba cu o lamă de ras. Indianul a făcut acest gest necugetat sperând că zeul Shiva îi va răsplăti sacrificiul oferindu-i un loc de muncă. Pentru că urla de durere şi sângera abundent, bărbatul a atras atenţia slujitorilor templului, care au alertat poliţia. Omul a fost dus la spital, fiind în afara oricărui pericol. Până acum câteva luni, Manoj Kumar Hela lucra într-un spital, însă, de când şi-a pierdut locul de muncă, situaţia sa familială s-a înrăutăţit, motiv pentru care şi-a propus să-l îmblânzească pe zeul hindus Shiva, tăindu-şi limba.

Fundaţia înfiinţată de Shakira inaugurează a şasea şcoală
Organizaţia caritabilă înfiinţată de Shakira pregăteşte inaugurarea celei de-a şasea şcoli dedicate ajutorării copiilor săraci din Columbia, informează site-ul starpulse.com. Cântăreaţa columbiană a pus bazele Fundaţiei „Pies Descalzos“ în anul 1995, obiectivul ei fiind construirea unor instituţii de educaţie pentru copiii columbieni cu situaţii materiale precare. Din fericire, fundaţia finanţată de Shakira şi de alte grupări internaţionale cunoaşte o dezvoltare spectaculoasă. „Vom deschide în curând cea de-a şasea şcoală, care ne va ajuta să oferim educaţie şi hrană pentru 6.000 de copii proveniţi din zone afectate de sărăcie“, a lăudat Shakira munca fundaţiei sale.

Casa lui Gwen Stefani, călcată de hoţi
Casa lui Gwen Stefani şi a soţului său, Gavin Rossdale, a fost la un pas de a fi jefuită de o bandă de hoţi, care au pus ochii pe cartierul unde cei doi locuiesc, o zonă unde „concentraţia“ de vedete este destul de mare. Potrivit site-ului starpulse.com, uşa casei lui Gwen Stefani a fost spartă într-o seară şi de atunci toţi vecinii, printre care Daniel Craig şi Jamie Oliver, sunt în alertă. Hoţii au intrat în reşedinţă şi au furat mai multe bijuterii din apartamentul de la parter. Poliţia a fost anunţată imediat despre incident şi a început o anchetă, însă, deocamdată, hoţii nu au fost prinşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS