21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎnvăluită în mătase şi dantelă

Învăluită în mătase şi dantelă

Ţinutele speciale, elegante, pentru ocazii deosebite au cucerit întotdeauna prin rafinament şi detaliu, transformându-le pe cele care le purtau în prezenţe greu de ignorat. Şi în acest an, designerii au creat cu stil şi au inventat modele impresionante.

Învăluită în mătăsuri naturale, dantelă în nuanţe de foc, portocaliu sau corai, orice doamnă sau domnişoară va străluci într-o seară specială. Lila, violet, cobalt strălucitor sau albastru marin sunt alte culori care pot da personalitate ţinutei dumneavoastră, completând imaginea eleganţei.
O ploaie de culori şi în creaţiile lui John Galliano, designer al casei Christian Dior, care aduce ţinute transparente cu funde supradimensionate, aplicaţii de cristale şi pietre preţioase, perle XXL, totul pentru a crea o siluetă feminină foarte sexy, completată cu pălării imense.
Aceleaşi tendinţe haute-couture şi în colecţia lui Cătălin Botezatu, care aduce pe podium, odată cu „Hot Rainbow“, ţinutele spectaculoase din materiale luxoase: mătase, dantelă sau aplicaţii de pietre Swarovski.
Şi Laura Olteanu a abordat stilul haut-couture atunci când a creat ţinute de seară din tul, broderii de paiete şi flori realizate manual. Accesorizarea cu cristale Swarovski sau corsete din piele de şarpe cu decupaje din care ies pandantivele au completat armonios imaginea eleganţei.
Rochii din tul cu flori, cu broderii din paiete sau din tafta naturală cu flori din cristale, mov, verzi, roz, turcoaz şi negre sunt alte propuneri ale designerului de pe meleaguri autohtone.

De la clasic la modern

Modelele variază în acest sezon: de la clasica little black dress până la rochii vaporoase cu tot felul de decupaje şi accesorii, cu umărul gol.
Trenele revin şi ele în peisaj, au demonstrat-o nu numai designerii prin colecţiile lor, dar şi vedetele care s-au afişat purtând astfel de rochii. Este cazul actriţei Elizabeth Banks, care la Cannes a ales să poarte o rochie roşie sofisticată, care îi lăsa la vedere un umăr gol şi avea o trenă în lateral.
Rochiile drepte, gen sirenă, cu gulere mari, decorate cu perle şi strasuri, sunt la modă. Le fac concurenţă cele cu umerii goi şi trenă, care pot fi o alegere potrivită pentru o ocazie specială.
Rochia lungă a designerului francez Eymeric Francois cu frunze roşii pe un fond de ciocolată, cu un aspect general de toamnă frumoasă, vă va cuceri cu siguranţă.
Modelul este simplu: corsetul marchează talia şi scoate în evidenţă pieptul, iar fusta este evazată.
Dacă doriţi să abordaţi un stil retro, puteţi copia modelul celor de la Chanel, o rochie în fucsia şi negru. Dantelele negre nu lipsesc şi sunt croite în clopote sau în trene.
Pe de altă parte, Christian Lacroix merge pe rochii clasice, negre şi bleumarin, cu detalii aurii.
Rochia roşie provocatoare cu imprimeu leopard purtată de Eva Mendes la Festivalul de Film de la Veneţia, semnată Dolce&Gabbana, vă va cuceri cu siguranţă, căci aceea care va îmbrăca un astfel de model va atrage numai priviri admirative.
La fel de bine puteţi alege o rochie din mătase neagră, pentru un efect glamour extrem de chic, sau puteţi să purtaţi o rochie din dantelă neagră, mulată pe corp. Eleganţa şi rafinamentul vor fi atuurile dumneavoastră, care vă vor transforma într-o apariţie fermecătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU