22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Discutaţi cu un amic despre o posibilă colaborare. Aveţi câteva planuri, însă nu vreţi să le dezvăluiţi pentru că simţiţi nevoia să fiţi stăpân pe informaţii înainte de a face vreo prezentare. S-ar putea să reuşiţi să faceţi ceva împreună.
 
  Taur
Aşteptaţi să treacă această zi pentru a putea să vă bucuraţi în sfârşit de viaţa personală. Aveţi mare nevoie să faceţi ceva şi pentru dumneavoastră şi să uitaţi de treburi. Un prieten foarte drag v-a oferit o dovadă de afecţiune care v-a emoţionat. Vă gândiţi să-i faceţi o surpriză sau să fiţi mai atent la nevoile lui.
 
  Gemeni
Încercaţi să împăcaţi şi capra, şi varza, dar nu este atât de uşor precum pare. Trebuie să vă gândiţi bine înainte de a lua o hotărâre şi să vă consultaţi eventual cu o persoană apropiată, pentru a fi bine informat.

  Rac
Vă aşteaptă o zi destul de încărcată la locul de muncă. Unele neînţelegeri din trecut cu un coleg vechi vă nemulţumesc şi acum. Dacă devine un stres prea mare, poate ar fi cazul să aveţi o discuţie serioasă.

  Leu
Aveţi o discuţie cu unul dintre părinţi, privind posibilitatea de a face o schimbare majoră în familie. Dacă aveţi de gând să plecaţi din ţară o lungă perioadă de timp sau să vă mutaţi, este bine să comunicaţi cu toţi membrii familiei şi să le cereţi sprijinul.

  Fecioară
Gândiţi-vă mai mult la dumneavoastră şi mai puţin la ceea ce îşi doresc alţii. Nu puteţi mulţumi pe toată lumea, deşi aţi vrea acest lucru cu adevărat. Eforturile trebuie făcute atunci când există şanse de reuşită. Spre seară, vă bucuraţi de câteva ore de linişte, ascultând muzica preferată, în compania persoanei iubite.

  Balanţă
Plănuiţi o ieşire la munte împreună cu nişte prieteni. Concentraţi-vă asupra sarcinilor de serviciu şi lăsaţi pe mai târziu discuţiile personale. Unii dintre colegi nu sunt tocmai de încredere, astfel încât este indicat să fiţi cât mai prudent.

 Scorpion
Deşi abia a început săptămâna, plănuiţi deja ce veţi face în weekend. Este cazul să vă bucuraţi de o seară romantică alături de partener sau să vă cumpăraţi ceva frumos.

 Săgetător
Vi se iveşte posibilitatea de a începe o nouă relaţie sau de a vă îmbogăţi viaţa sentimentală. Sunteţi romantic şi vă bucuraţi de compania unei persoane speciale, alături de care vă simţiţi minunat. Acest început este destul de promiţător, aşa că trebuie doar să savuraţi momentul şi să vedeţi cum evoluează lucrurile.

  Capricorn
Întâlniţi câteva persoane noi şi chiar se poate să legaţi prietenii trainice. Străluciţi prin aptitudinile dumneavoastră sociale, iar acest lucru este foarte apreciat de cei din jur. În cazul în care aveţi anumite reţineri, este preferabil să vă gândiţi care este cauza şi să o înlăturaţi cât mai repede.

  Vărsător
Chiar dacă aveţi destul de multe de făcut, nu trebuie să vă lăsaţi doborât de stres. Vedeţi în jurul dumneavoastră cum toţi se mişcă repede, cu o viteză fulgerătoare, vă enervează gălăgia, sunteţi grăbit şi aţi vrea să puteţi face mai multe deodată. Liniştiţi-vă şi luaţi-le pe rând.

  Peşti
Se anunţă o zi destul de încărcată la locul de muncă. Activităţile dumneavoastră par să se dezvolte pe zi ce trece, aşa că ar fi bine să vă planificaţi sarcinile pentru a nu fi necesar să staţi peste program.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS