Ingrediente: 2 ouă bătute, 250 g parmezan dat pe răzătoare, 400 g crutoane, o lingură de ierburi mediteraneene, 3-6 căţei de usturoi pisat, 6 jumătăţi de piept de pui dezosate, 2 linguri de ulei de măsline, 350 g pastă de roşii, 6 felii de mozzarella.
Mod de preparare: Încălziţi cuptorul. Puneţi bucăţile de piept de pui într-o pungă de plastic şi bateţi-le ca pentru şniţele. Într-un castron amestecaţi parmezanul ras, condimentele mediteraneene şi crutoanele. Turnaţi ouăle bătute într-un alt vas, înmuiaţi în ele carnea, apoi daţi-o prin amestecul format din parmezan, condimente şi crutoane. Încălziţi ulei într-o tigaie mare, la foc mediu, şi adăugaţi usturoiul pisat, pe care îl căliţi până se rumeneşte. Adăugaţi pieptul de pui şi lăsaţi-l la prăjit timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Într-o tavă tapetată cu ulei turnaţi o parte din pasta de roşii, puneţi deasupra puiul prăjit în tigaie şi turnaţi peste el restul de pastă de roşii. Aşezaţi câte o felie de mozzarella peste fiecare bucată de carne şi daţi totul la cuptor timp de 20 de minute sau până când brânza s-a topit complet.
Menţiuni: se poate servi cu paste şi pâine cu usturoi.
Timp de preparare: 45 minute
Dificultate: medie
Pui cu parmezan
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei