22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Intraţi în contact cu o persoană puternică, obişnuită să dea ordine şi să facă pe şeful în orice împrejurare. Cum şi dumneavoastră aveţi orgoliu, veţi încerca să îi ţineţi piept, deşi nu este uşor. Este mai puternică, are un atu în mânecă de care se va folosi imediat ce veţi încerca să vă ridicaţi pentru dreptul dumneavoastră la opinie, pentru că această persoană are şi puterea de a vă sancţiona. Este ca un profesor care, dacă vă prinde cu tema nefăcută, abia aşteaptă să vă dea o notă mică, aşa că faceţi cum vă spune.

 
  Taur
V-aţi bazat o perioadă pe sprijinul unei persoane, iar acum, când nu mai poate spune prezent la solicitările dumneavoastră, vă simţiţi oarecum abandonat, dezamăgit şi de-a dreptul derutat, pentru că nu mai ştiţi de cine să vă legaţi speranţele. Este o lecţie bună să învăţaţi să vă descurcaţi şi singur, să nu mai aşteptaţi mereu ca altcineva să intervină pentru dumneavoastră. Nu întotdeauna veţi găsi pe cineva dispus să lupte pentru dumneavoastră.

 
  Gemeni
Cineva drag are nevoie de susţinere, de aceea faceţi cu toţii, în familie, front comun ca să ajutaţi persoana aflată în încurcătură. Sprijinul moral pare să fie mai important decât unul concret, deci spuneţi-i permanent persoanei respective că o înţelegeţi, fiţi alături de ea cu sufletul, fără să criticaţi ceea ce face. Nu de adevăruri sau de mustrări are nevoie acum, ci aşteaptă de la cei care ţin la ea mai multă înţelegere şi încurajări că totul va fi bine.

  Rac
Este nevoie de iniţiativă la serviciu, nu vă mulţumiţi cu lucrurile arhicunoscute, de care v-aţi plictisit. Nu de monotonie, rutină sau linişte aveţi nevoie acum la locul de muncă, ci de un sfat bun, de o îndrumare competentă care să vă direcţioneze spre perspective noi. Poate vă gândiţi să vă perfecţionaţi în domeniul dumneavoastră de activitate, iar un curs de specializare ar fi cea mai bună soluţie. Schimbările se resimt în modul în care vă îndepliniţi sarcinile de serviciu.

  Leu
Nu este o zi potrivită pentru afaceri. E posibil ca partenerii să încerce să profite de naivitatea dumneavoastră. Spre seară veţi acorda toată atenţia familiei şi în special copiilor. E posibil să primiţi un cadou din partea partenerului.

  Fecioară
Atenţia dumneavoatră se focalizează spre o destinaţie îndepărtată, unde trebuie să ajungeţi în perioada următoare. Poate este vorba de o deplasare cu avionul, de o călătorie peste hotare sau doar de contacte internaţionale prin mijloacele de comunicaţie la care aveţi acces, şi sunteţi nevoit să vă pregătiţi discursul sau traseul în cele mai mici detalii. Contactul cu alte ţări poate fi mai dificil, pentru că nu ştiţi dacă vă veţi face înţeles, mai ales dacă trebuie să vorbiţi într-o limbă străină. Nu vă faceţi griji, vă veţi descurca de minune!

  Balanţă
Norocul este de partea dumneavoastră în afaceri sau situaţii cu iz financiar, deci n-ar strica să vă lăsaţi un pic furat de tentaţia de a vă testa şansele de reuşită la loto sau la bingo. Trageţi un loz, jucaţi un bilet, este foarte posibil să câştigaţi premiul cel mare. Dacă nu sunteţi genul de om care se lasă cucerit de jocuri de noroc, atunci vă puteţi folosi şansele de azi, de care nu aveţi parte oricând, pentru a atinge un ţel mult dorit, pentru a vă afirma la serviciu sau pentru a avea câştig de cauză într-o confruntare importantă pentru imaginea dumneavoastră.

 Scorpion
Aţi ajuns într-un punct în care aveţi de ales între două direcţii, dar nici una dintre ele nu pare să fie promiţătoare. Practic, aveţi de ales între două rele, dar, cu atenţia de rigoare, aţi putea scăpa de consecinţele neplăcute ale acestei răscruci. Ori într-o parte, ori într-alta, tot rău ar merge, dar depinde doar de dumneavoastră cât de chibzuit sunteţi pentru a nu da piept cu problemele cele mari. Sunteţi avertizat pe diverse căi cu privire la aceste riscuri şi, dacă veţi ţine cont de semne, nimic nu vă va atinge în final.

 Săgetător
Dragostea are şi o conotaţie materială: iubiţi pe cineva şi pentru că aveţi ceva de câştigat din această relaţie. De fapt, nu puteţi iubi orbeşte, fără a vedea în partenerul dumneavoastră un om de încredere, cu care să fiţi convins că puteţi construi ceva de viitor, altfel aţi fi ca un adolescent amorezat lulea, care nu se gândeşte la ziua de mâine. Nu aţi putea iubi nici un sărac, nici un om fără serviciu, deci, dacă se iveşte o şansă de iubire acum, veţi fi foarte atent la statutul celui din faţa dumneavoastră. Dacă nu corespunde criteriilor, mai bine nu vă implicaţi!

  Capricorn
Sfaturile sunt binevenite atunci când este nevoie de ele, altfel nu v-aţi permite să vă daţi cu părerea pe marginea problemelor altor persoane. Un prieten vă solicită să vă exprimaţi punctul de vedere cu privire la ceea ce i se întâmplă şi vă ascultă cu mult respect, pentru că ştie că tot ceea ce spuneţi dumneavoastră este întotdeauna bine documentat şi perfect argumentat. Nu spuneţi niciodată ceva doar de dragul conversaţiei, ci ceea ce emiteţi este un sfat competent, o părere avizată, testată prin experienţa dumneavoastră, menită să-l ajute concret pe cel care îl primeşte.

  Vărsător
Uneori obosiţi să staţi la cheremul altora, să duceţi pe umeri tot greul, în timp ce alţii profită de bunăvoinţa dumneavoastră. Vă veţi revendica dreptul de a vă elibera de jugul unei sarcini care a devenit copleşitoare pentru dumneavoastră. Simţiţi că aveţi dreptul la timp liber, la pauze, la viaţă personală, deci puteţi să refuzaţi când lucrurile devin prea dificile. Nu sunteţi nici sclavul, nici sacul de bătaie al unor şefi care cer imposibilul de la angajaţi. Cu toate consecinţele de rigoare, veţi învăţa să vă eschivaţi la nevoie.

  Peşti
Banii au şi ei o limită şi se termină într-o zi… De acum, nu vă veţi mai putea baza pe o anumită sursă financiară, de care aţi beneficiat o vreme, deci trebuie să căutaţi de urgenţă alt venit. Parcă un sponsor şi-ar ridica mâinile de pe dumneavoastră sau finanţarea de care v-aţi bucurat o vreme se opreşte. Un contract încheiat poate lăsa loc unei alte colaborări care să atragă venituri, deci schimbaţi imediat macazul! Bani vor mai veni, dar din altă direcţie decât până acum…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU