6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Competiţia vă ambiţionează, deci nu veţi fugi de confruntări, indiferent de tonul pe care sunt purtate. Chiar dacă în preajma dumneavoastră e o stare conflictuală vizibilă – certuri, animozităţi, lupte de interese – nu veţi fugi de bătăliile care vă privesc. Nu mai aduceţi pacea, aşa cum faceţi de obicei, ci dimpotrivă, turnaţi gaz pe foc pentru că vreţi să ieşiţi primul!
 
  Taur
Piedicile care apar azi în planurile pe care vi le-aţi făcut nu scot la lumină luptătorul din dumneavoastră, ci laşul ascuns în spatele unor complexe bine tăinuite. Nu găsiţi forţa de a depăşi impasul, ci sunteţi gata să abandonaţi, acceptându-vă înfrângerea. În loc să vă concentraţi asupra acestei provocări şi să daţi totul, îl luaţi pe „nu“ în braţe şi spuneţi copleşit de comoditate „imposibil“. Ba este posibil, dacă aţi lupta un pic!
 
  Gemeni
Sunteţi în faţa unui nou proiect în care i-aţi implicat pe toţi ai casei. E cale lungă până la rezultatele visate, dar sunteţi cu toţii optimişti că veţi ajunge odată acolo. Vă aduceţi contribuţia în mod egal, părinţi şi copii, soţ şi soţie, dar greul cade totuşi pe umerii dumneavoastră, pentru că sunteţi cel mai dinamic şi mai entuziast.

  Rac
Viaţa de familie este animată, dar tensiunile se pot resimţi şi în sens pozitiv. Cineva drag vine cu o idee, iar ceilalţi ai casei îmbrăţişează imediat iniţiativa şi începeţi cu toţii să o puneţi în practică. Cineva trebuie să fie şeful, deci, dacă dumneavoastră nu vă simţiţi în stare să preluaţi conducerea, lăsaţi-vă partenerul de viaţă să vă îndrume. Ştie ce vrea şi împreună veţi ajunge repede la scopul comun.

  Leu
Sunteţi foarte mulţumit de ritmul în care evoluează planurile dumneavoastră. Aveţi alături un grup de persoane care vâslesc în acelaşi sens, cu acelaşi interes final. Conlucraţi în mod ideal, ca o echipă unită şi bine închegată, dar nu vă place să fiţi lider. Lăsaţi conducerea acestui grup în grija altuia, pentru că ţineţi prea mult la libertatea dumneavoastră de mişcare şi nu aţi vrea să fiţi responsabil pentru acţiunile altora.

  Fecioară
Sunteţi la mijloc între două tabere adverse, dar nu vă puteţi permite să ţineţi partea nimănui. Trebuie să rămâneţi surd şi orb la tot ce se petrece în jur şi să-i lăsaţi pe ei să se lupte pentru victoria finală. Rămâneţi neutru, pentru că a emite o părere, oricât de banală, ar însemna deja să influenţaţi rezultatul luptei. Puneţi în balanţă argumentele ambelor părţi şi îi lăsaţi pe ei să tragă concluzia. Dumneavoastră doar arbitraţi.

  Balanţă
Dacă vă puneţi ambiţia în joc, reuşiţi tot ce vă propuneţi, dar aveţi nevoie şi de stimulente de pe margine, nu ajunge doar voinţa, pe care se ştie că o aveţi din plin, ci şi o motivaţie care să vină de la cei de pe margine, prin care să vedeţi că lumea are încredere în visele dumneavoastră. Dacă i-aţi vedea că se îndoiesc de dumneavoastră, că strâmbă din nas la tot ce vreţi să faceţi, v-aţi mai pierde interesul, dar nu şi acum, când sunteţi susţinut cu adevărat.

 Scorpion
Simţiţi că nu puteţi comunica eficient cu un prieten, care pare mult mai închis ca de obicei şi reduce tot dialogul la răspunsuri monosilabice. Nu ştiţi cum să-i câştigaţi încrederea ca să înceapă să vorbească, dar ori are nişte probleme personale pe care nu vrea să le împărtăşeasc, ori are o anumită reticenţă faţă de dumneavoastră şi nu vrea să se apropie. Aveţi talentul de a-i atrage atenţia şi de a-l face să lase garda jos!

 Săgetător
Vă aflaţi într-o companie preponderent feminină: soţia, prietena, sora, mama, verişoara, parcă toate au apărut acum în calea dumneavoastră şi vă cer ceva. Când e vorba de femei, trebuie să fiţi pregătit pentru a face faţă unor discuţii tipic femeieşti – modă, mâncare, copii, cosmetică şi cure de slăbire. Dacă sunteţi femeie, vă adaptaţi imediat, dar dacă sunteţi bărbat, e vai de dumneavoastră printre atâtea dive!

  Capricorn
Scăpaţi de unele griji financiare datorită unei veşti care vă ia o piatră de pe inimă. Poate se amână un termen scadent de plată – pentru care oricum nu aveaţi banii necesari acum – sau sunteţi scutit de o amendă care vă stătea pe creier ca o obsesie. Aveţi un sentiment de eliberare, pentru că vă simţeaţi împovărat de datorii şi nu găseaţi nici o ieşire, dar azi parcă vi s-a mai înseninat un pic orizontul.

  Vărsător
Se apropie evenimente deosebite, pe care le aşteptaţi cu încredere şi cu o mină optimistă pe figură. Zâmbiţi numai când vă gândiţi la ceea ce urmează să se întâmple şi abia aşteptaţi marele moment. De unde nici nu vă aşteptaţi, puteţi primi o veste de zile mari, care restabileşte echilibrul într-o situaţie incertă şi vă face să priviţi din nou cu entuziasm spre viitor.

  Peşti
Greu veţi fi convins azi să acceptaţi noul în viaţa dumneavoastră, pentru că aveţi rezerve mari cu privire la ce vă aşteaptă. Nu aveţi încredere în ce vi se promite, ci aşteptaţi garanţii concrete, dovezi palpabile, pentru că v-aţi săturat de vorbe. Chiar dacă cineva vă oferă pe tavă o soluţie sau o invitaţie, sunteţi atât de suspicios, încât aţi putea să o respingeţi doar de teamă că ar ascunde ceva negativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS