3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vă vine o idee nouă care, dacă ar fi pusă în practică în perioada următoare, v-ar deschide perspective noi în afaceri sau în carieră. E posibil ca la originea acestei idei să fie exemplul personal al unei persoane care deja a repurtat un succes în aceeaşi direcţie sau un sfat bine argumentat care merită ascultat.
 
  Taur
Nu vă înţelegeţi deloc cu cei mult mai tineri, de aceea diferenţele dintre generaţii îşi vor lăsa amprenta în toate încercările de dialog de astăzi. Părinţii îşi vor mustra copiii, fraţii mai mari îi vor critica pe mezini vor găsi multe motive de contradicţie.
 
  Gemeni
Călătoriile pe care aveţi azi ocazia să le faceţi vă duc spre o destinaţie care vă încântă sufletul. Ori plecaţi la o oarecare depărtare însoţit de persoana iubită, ori la destinaţie vă aşteaptă cei dragi cu braţele deschise.
 
  Rac
Aveţi un chef de muncă grozav, că ar fi păcat să-l lăsaţi să se risipească stând degeaba. Căutaţi o activitate prin care să vă consumaţi acest surplus de energie şi o variantă optimă ar fi sportul, mişcarea în aer liber sau orice altceva care să vă inspire sentimentul că aţi avut o zi spornică.

  Leu
Trebuie să calculaţi cu multă atenţie ce aveţi de făcut cu sumele de care dispuneţi, pentru că sunt mai multe facturi de plătit şi mai multe treburi de rezolvat cu ei. Nu vă aruncaţi într-o singură şi costisitoare investiţie, pentru că se va ivi şi altă plată urgentă.

  Fecioară
Atmosfera din cuplu se tensionează din cauza apariţiei unor contradicţii pe care nici unul dintre parteneri nu reuşeşte să le aplaneze cu duhul blândeţii. Şi dumneavoastră sunteţi iritat de refuzurile partenerului, şi el are ceva de comentat pe marginea ideilor dumneavoastră, astfel că atmosfera de acasă devine, la un moment dat, apăsătoare.

  Balanţă
Visul dumneavoastră cel mare este greu de atins şi necesită un bagaj imens de răbdare, de cunoştinţe şi de timp. Nu se va realiza cât aţi bate din palme, dar totul e să porniţi de undeva. Pe parcursul acestui an, o idee timidă în mintea dumneavoastră va deveni un proiect de succes.

 Scorpion
Sunteţi implicat într-o acţiune ce ascunde, pe undeva, un factor de risc pe care, deocamdată, nici nu l-aţi observat. Va ieşi la iveală în cel mai nepotrivit moment, ca un semnal de alarmă că aţi încălcat nişte reguli, că nu aţi urmat întotdeauna căile corecte.

 Săgetător
Nu trebuie să puneţi la suflet remarca pe care o face un amic, pentru că nu ştie ce spune! E neatent, pus pe şotii, iar dumneavoastră nu prea îi înţelegeţi aluziile. Or fi ele amuzante, dar nu vă simţiţi pe aceeaşi lungime de undă cu el şi nu reacţionaţi corect la glume.

  Capricorn
A venit vremea unui eveniment mult aşteptat în familia dumneavoastră, demult anunţat şi pregătit cu multă bucurie de toţi cei dragi. Poate apar musafiri pe care îi aşteptaţi cu multă nerăbdare sau are loc un eveniment pe care nu-l veţi uita curând.

  Vărsător
Priviţi cu mult optimism spre ceea ce se deschide azi în faţa dumneavoastă, deoarece apare o perspectivă promiţătoare, care va duce unde speraţi.

  Peşti
Nu vă bazaţi prea mult pe ajutorul altora, pentru că aceia care se laudă cu ce fac ei pentru dumneavoastră ar putea fi mai degrabă piedici. Nu toţi cei care se bat cu pumnul în piept că sunt pricepuţi ştiu ce trebuie făcut. Mai bine vă descurcaţi singur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS