Ingrediente: 450 g de dovlecei tăiaţi pe lungime în felii de 2 cm, 2 ardei graşi roşii tăiaţi în patru, 50 ml de ulei de măsline extravirgin, 2 linguri de oţet balsamic, 2 linguriţe de zahăr brun, 2 linguri de busuioc tocat, sare şi piper
Mod de preparare:
Amestecaţi legumele cu 2 linguri de ulei, sare şi piper şi puneţi-le la copt pe grătar, timp de 6-8 minute. Întoarceţi din când în când legumele. Dacă folosiţi o tigaie pentru a coace ardeii şi dovleceii, prăjiţi-i pe rând, pentru ca aceştia să nu se ardă prea tare. După ce s-au copt, scoateţi legumele într-un bol şi lăsaţi-le acoperite timp de 10 minute. Curăţaţi ardeii şi tăiaţi-i cubuleţe. Procedaţi la fel şi cu dovleceii. Combinaţi oţetul, zahărul brun, sare, piper şi restul de ulei. Puneţi în acest amestec legumele şi busuiocul şi lăsaţi-le în bol timp de 15 minute, pentru ca aromele să se combine.
Salată de dovlecei şi ardei copţi
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei