17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Trebuie să plecaţi la drum pentru rezolvarea unor chestiuni legale, profesionale sau legate de şcoală. Poate daţi un examen în altă localitate sau participaţi la o conferinţă sau orice altă manifestare publică în care mai aveţi ceva de învăţat sau de transmis lumii. La drum, e posibil să aveţi confruntări cu poliţia sau la destinaţie vă aşteaptă o discuţie serioasă cu un colaborator.

 
  Taur
Ceea ce ar fi trebuit să fie un sprijin din partea unui coleg se dovedeşte mai degrabă o piedică, pentru că vă ţine pe loc. Cineva a intervenit în planurile dumneavoastră cu intenţia de a vă fi de folos şi, când colo, lucrurile ies exact invers decât şi-ar fi dorit, iar acum trebuie să vă opriţi din drum pentru a repara ceea ce a făcut acesta.

 
  Gemeni
Ziua este un continuu obstacol în planurile dumneavoastră, de parcă nimic nu vă iese aşa cum aţi sperat. Apar amânări, piedici, refuzuri şi, când vedeţi că toate merg de-a-ndoaselea, vă îndoiţi că veţi putea duce la capăt ce aveţi pe agenda de lucru. Există în preajmă persoane ostile, care nu ştiu decât să critice.

 
  Rac
Rutina şi comoditatea scad dorinţa dumneavoastră de acţiune, pentru că vedeţi că, oricât v-aţi implica, rezultatele sunt totuşi mediocre. Vă lipseşte motivaţia, cheful de a face ceva nou şi interesant şi pierdeţi timpul sau energia pe lucruri mărunte. Starea de sănătate sau cea emoţională nu sunt la înălţime, de aceea va trebui să aveţi mai multă grijă de dumneavoastră, reducând la minimum orice efort.

  Leu
Prezenţa unei persoane cu oarecare influenţă asupra dumneavoastră vă reduce la tăcere. Sunteţi mult mai timid, mai retras, poate chiar speriat de autoritatea şi personalitatea acesteia, preferând să nu ieşiţi prea mult în evidenţă. Poate simţiţi şi o uşoară invidie, când vedeţi ce uşor se face remarcată şi, în loc să găsiţi resurse pentru a străluci, staţi în umbră şi lăsaţi această persoană să se afirme.

  Fecioară
Se anunţă vremuri mai bune din punct de vedere financiar, fie că semnaţi un contract de succes ce vă va asigura un venit mai bun pe termen lung, fie pentru că luaţi nişte decizii excelente privind bugetul dumneavoastră. Dacă faceţi acum un credit pe câţiva ani sau cumpăraţi un obiect în rate, afacerea se va dovedi foarte bună.

  Balanţă
Multe probleme de la serviciu revin la normal datorită intervenţiei dumneavoastră, ca atare jucaţi un rol-cheie în soluţionarea sarcinilor profesionale. Aveţi idei îndrăzneţe şi nu vă daţi înapoi de la nici o provocare, ceea ce vă asigură succesul în orice acţiune caracterizată de concurenţă, confruntare de forţe, luptă pentru întâietate.

 Scorpion
Atmosfera din jurul dumneavoastră este animată, plină de viaţă, intraţi în contact cu persoane dinamice, a căror prezenţă vă stimulează la maximum. Vă întâlniţi cu un colaborator care vă expune o problemă ce vă atrage şi aţi dori să vă alăturaţi şi dumneavoastră planurilor sale.

 Săgetător
O veste excelentă animă atmosfera în cuplu sau în familie, de parcă luaţi o decizie importantă de care vor beneficia toţi cei dragi sau unul dintre membrii familiei trece printr-un eveniment fericit şi îi sunteţi alături. De unde nici nu vă aşteptaţi, apar surprize plăcute pe care le celebraţi alături de cei care vă sunt cel mai aproape de suflet: copiii, părinţii, iubitul…

  Capricorn
Nu vă puteţi elibera de o obsesie din trecut, de o amintire urâtă sau de o greşeală comisă cândva, pe care nu ştiţi cum să o mai ascundeţi sau să o reparaţi. Mereu revine în actualitate şi vă urmăreşte ca o fantomă. Dacă vă simţiţi vinovat de cele întâmplate, aţi putea arunca o privire înapoi, să vedeţi ce se mai poate repara.

  Vărsător
Viitorul vă încântă şi vă creează o stare de entuziasm contagios. Se vede pe chipul dumneavoastră cât de agitat sunteţi, cât de entuziasmat de cele ce urmează să se întâmple şi nerăbdarea creşte. Cu atitudinea dumneavoastră optimistă ridicaţi moralul celor din jur. Un vis se împlineşte sau planurile care se nasc acum în mintea dumneavoastră vor ajunge foarte repede la concretizare.

  Peşti
Vă păstraţi calmul şi sângele rece în orice situaţie, devenind un exemplu de seriozitate pe oriunde treceţi. Lumea se poate baza pe sfaturile dumneavoastră, ca atare puteţi juca rolul perfect al judecătorului imparţial, al arbitrului care dă un verdict cât se poate de corect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU