5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vă macină ideea că nu puteţi trăi nici cu, nici fără această persoană care vă fascinează. Lăsaţi să treacă un timp, pentru a avea o perspectivă obiectivă asupra situaţiei şi stăpâniţi-vă emoţiile. Este o zi favorabilă pentru schimbarea dietei. Astăzi vă consolidaţi poziţia socială şi autoritatea şi vă creşteţi prestigiul.

 
  Taur
Daţi tot ce aveţi mai bun la locul de muncă. Nu înseamnă că trebuie să arătaţi că sunteţi dispus să eliminaţi pe oricine vă deranjează. Puţină delicateţe face minuni. Pudoarea dumneavoastră poate fi interpretată ca un semn de nepăsare de către cei din jur. Fiţi mai deschis şi mai prietenos, chiar dacă nu vă veţi divulga secretele oricui. În dragoste vă lăsaţi purtat de sentimente.

 
  Gemeni
O întâlnire importantă vă bulversează existenţa, din cauza intensităţii ei. Persoana în cauză este pe aceeaşi lungime de undă. La serviciu vă afirmaţi personalitatea şi vă apăraţi punctele de vedere. Cei din familie au gusturi sau opinii pe care nu le împărtăşiţi. Respectaţi-le individualitatea şi nu faceţi presiuni asupra lor, sperând într-o schimbare.

 
  Rac
Scăpaţi de nervozitatea care pare să vă domine şi cereţi ajutorul partenerului de viaţă. Aveţi nevoie de o seară romantică, în care să dansaţi şi să staţi în braţele persoanei iubite. Un prieten apropiat vine pe la dumneavoastră şi aveţi ocazia să-i povestiţi problemele, mai ales dacă este o persoană de încredere.

  Leu
Aveţi de făcut câteva comisioane şi acest lucru vă enervează peste măsură. Spre seară, aveţi o discuţie în contradictoriu cu persoana iubită şi cum dumneavoastră nu aveţi de gând să cedaţi, s-ar putea să aveţi amândoi de suferit. Încercaţi să fiţi mai înţelegător şi mai puţin dramatic în exprimare.

  Fecioară
Nu vreţi să vorbiţi cu nimeni, pentru că nu suportaţi vreo persoană în preajmă. Aveţi grijă că s-ar putea ca partenerul de viaţă să se fi săturat de dispariţiile dumneavoastră misterioase şi de comportamentul arogant pe care-l adoptaţi când vă întreabă unde aţi fost.

  Balanţă
Aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră, căci riscaţi să cădeţi la pat. Din cauza oboselii acumulate, organismul nu mai rezistă. Un prieten drag vă sare în ajutor şi este dispus să stea cu dumneavoastră să vă îngrijească. Primiţi o veste care vă mai înveseleşte, din partea unei rude.

 Scorpion
Nu vă lăudaţi cu reuşitele în faţa celorlalţi, căci nu toată lumea este dispusă să vă felicite. Învăţaţi să priviţi adevărata faţă a lucrurilor şi să vă feriţi de situaţii care v-ar putea aduce prejudicii.

 Săgetător
Problemele cu care v-aţi confruntat în familie îşi găsesc astăzi soluţiile. Lucrurile încep să intre în normal. O persoană vârstnică vă arată cum să ieşiţi din impas. Este recomandat să-i ascultaţi sfaturile. Ieşiţi mai mult în lume, luaţi parte la întruniri sau acceptaţi invitaţiile, pentru că aveţi şanse să cunoaşteţi o persoană specială.

  Capricorn
O prudenţă ar trebui să existe în relaţiile sentimentale. Apar schimbări de comportament şi chiar aventuri, urmate de scene de gelozie şi de despărţiri. La locul de muncă faceţi faţă cu bine unor obstacole, graţie eforturilor depuse şi sprijinului venit din partea unei persoane influente. Dacă vi se fac propuneri financiare fără acoperire este bine să evitaţi să vă implicaţi.

  Vărsător
Nu încercaţi să analizaţi la nesfârşit o situaţie, căci vă veţi adânci şi mai mult în problemă. Aţi putea sta de vorbă cu o persoană matură şi lucidă, care să vă ofere o părere obiectivă. Poate chiar v-ar încolţi în minte imaginea unei soluţii la care nu v-aţi mai gândit niciodată înainte.

  Peşti
Există în cercul dumneavoastră de prieteni persoane pe care este bine să le ţineţi la distanţă, deoarece vă fac rău, aducându-vă în situaţii cel puţin inconfortabile. În dragoste, vă place să vă provocaţi partenerul, în loc să vă exprimaţi ideile într-o manieră mai diplomată. Reuşiţi să câştigaţi sume mari de bani, însă şi cheltuielile sunt pe măsură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS