Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Alessandro Safina concertează pe 2 noiembrie
Concertul pe care Alessandro Safina trebuia să îl susţină pe 5 septembrie, la Arenele Romane, va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, pe 2 noiembrie, informează organizatorii evenimentului, Blue Music.
După ultima vizită de producţie întreprinsă la Bucureşti săptămâna trecută, staff-ul managerial al artistului şi organizatorul Blue Music au hotărât că o locaţie acoperită este mult mai potrivită pentru mult aşteptata reprezentaţie a artistului.
Alessandro Safina va fi acompaniat în spectacolul de la Bucureşti de o orchestră formată din peste 40 de muzicieni, cu tot atâtea instrumente, iar show-ul va fi sută la sută live. Pe lângă toate echipamentele de sunet şi lumini, scena va fi decorată cu impresionante aranjamente florale.
„Alessandro Safina este romantic, atrăgător, pasional, iar muzica sa poate fi descrisă ca muzică pentru suflet. Pregătirile pentru acest spectacol sunt deosebite şi nu vrem ca un spectacol de o aşa ţinută să fie umbrit de nori sau praf. Emoţia reîntâlnirii cu Alessandro trebuie păstrată intactă“, a declarat Raluca Mihail, general manager Blue Music.
Toate biletele achiziţionate până în prezent vor fi preschimbate la intrare cu tichete cu loc.
Persoanele care nu pot participa la noua dată pot solicita rambursarea contravalorii biletelor la punctele de vânzare de unde le-au achiziţionat, până pe 2 octombrie.

Designeri celebri au creat pentru „Aniela“
Radu Mada şi Adriana Popa, designerii costumelor din serialul „Aniela“, au avut iniţiativa de a invita nouă designeri celebri autohtoni să realizeze câte o ţinută de bal pentru pesonajele principale feminine ale acestei producţii Promance, primul serial românesc de epocă, difuzat din 14 septembrie, de luni până vineri, de la ora 20.30, pe postul de televiziune Acasă.
Prin urmare, rochia de bal a Adelei Popescu a fost realizată de Oana Manolescu, cea a Andreei Pătraşcu – de Agnes Toma, Cristian Samfira a creat pentru Nicoleta Luciu, Maria Lucia Hohan a fost creatoarea rochiei de bal a Ioanei Ginghină, ţinuta Laurei Cosoi a fost realizată de Lena Criveanu, a Dianei Dumitrescu a fost făcută de Wilhelmina Artz, pentru Sabina Posea a creat Florentina Stoenescu, rochia Adinei Galupa poartă semnătura Silviei Şerban, iar a Alinei Grigore a fost executată de Elena Perseil. În plus, toate accesoriile şi decoraţiunile de păr pe care vedetele feminine din „Aniela“ le vor purta la rochiile de bal sunt create de Kristina Dragomir, iar bijuteriile au fost oferite de magazinele „You & Me“.
Rochiile de bal, care vor uimi prin eleganţă, originalitate şi stil vor putea fi admirate chiar în primul episod din „Aniela“, difuzat Acasă pe 14 septembrie, de la ora 20.30, şi în exclusivitate într-un pictorial extraordinar în numărul din octombrie al revistei The One.
Luni, de la ora 22.00, în cadrul emisiunii „Poveştiri de noapte“, telespectatorii Acasă vor putea urmări prima întâlnire a designerilor, în cadrul căreia a avut loc tragerea la sorţi a numelor vedetelor care urma să poarte rochiile de bal.

Barbara Streisand nu se recunoaşte când se uită în oglindă
Barbara Streisand este surprinsă să constate cât de mult a îmbătrânit, când se uită în oglindă, pentru că se simte tânără. Deşi are 67 de ani, ea nu-şi simte vârsta. Artista a declarat: „Este o problemă diferită acum. Îmbătrâneşti şi este ca un şoc. Mă simt în interior atât de tânără… Sunt chiar eu cea din oglindă?“.
Totuşi, aceasta spune că acceptă mult mai uşor procesul de îmbătrânire decât alte vedete, pentru că nu s-a considerat niciodată frumoasă. „Este mult mai greu să îmbătrâneşti dacă eşti cunoscută ca o regină a frumuseţii, aşa că sunt norocoasă. Dar, în realitate, sunt mai fericită decât am fost vreodată. Am un soţ care mă iubeşte“, a adăugat Streisand.
Pe de altă parte, amintirile legate de copilăria şi de tinereţea sa o ajută să se simtă tânără: „Există o parte din tine care va rămâne mereu copil, indiferent de cât de matur devii, cât de sofisticat sau de obosit eşti. Am fost genul de copil sălbatic. Nu am învăţat partea frumoasă a vieţii. Iată de ce toate acestea sunt atât de formale acum“, a mai spus vedeta pentru revista Parade.

Exit mobile version