Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Gemeni născuţi în zodii diferite
Gemenii Ryan şi Lewis Phillips şi-au sărbătorit recent prima zi de naştere, însă la date diferite, informează cotidianul britanic Daily Mail. După naşterea lui Ryan, pe 22 august, Hayley Phillips a crezut că nu peste mult timp îl va aduce pe lume şi pe celălalt băieţel. Lucrurile nu au stat însă aşa, căci Lewis s-a încăpăţânat să mai aştepte 51 de ore până să îşi facă apariţia. „Au fost două naşteri separate. Ryan s-a născut acasă, iar Lewis la spital. Au zile de naştere şi zodii diferite, Ryan este Leu, iar Lewis s-a născut în Fecioară. Deşi arată la fel, sunt foarte diferiţi“, a povestit doamna Phillips. În urmă cu un an, ea s-a internat la Sunderland Royal Hospital, convinsă că a intrat în travaliu, deşi în mod normal mai avea 11 săptămâni de sarcină. Alarma s-a dovedit falsă, astfel că femeia a fost trimisă acasă. La doar câteva minute după ce a ajuns la locuinţa sa din Pallion Park, Sunderland, Hayley a intrat cu adevărat în travaliu. Zece minute mai târziu s-a născut Ryan. Femeia a fost din nou transportată la spital, medicii pregătindu-se să îl aducă pe lume şi pe cel de-al doilea copil. „Imediat ce am ajuns în spital, nu am mai simţit nimic. Parcă nici nu născusem. Nu mai aveam nici dureri şi mă simţeam perfect. Am petrecut următoarele două zile vizitându-l pe Ryan la salonul pentru nou-născuţi, iar Lewis era încă în burtă, ceea ce era foarte ciudat. Îl priveam pe Ryan în carne şi oase, în timp ce ţineam în mână o ecografie cu fratele lui geamăn“, îşi aduce aminte femeia. După două zile, Hayley a fost trimisă din nou acasă, însă a revenit la spital câteva ore mai târziu, pentru a-l naşte, în sfârşit, şi pe Lewis.

Nord-europenii, cei mai buni soţi

În cazul în care vă aflaţi în căutarea sufletului pereche, ar fi bine să evitaţi călătoriile spre emisfera australă şi să vă îndreptaţi paşii spre ţările scandinave. Cel puţin aşa reiese dintr-un studiu realizat de Almudena Sevilla-Sanz, cercetătoare la Universitatea din Oxford, care susţine că aici s-ar afla cei mai buni soţi. Sanz a ajuns la această concluzie după ce a intervievat telefonic 13.500 de femei şi bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, din 12 ţări diferite. După ce a analizat datele referitoare la disponibilitatea soţilor faţă de propriile partenere, la atitudinea lor faţă de treburile casnice şi la capacitatea de a avea grijă de femei, specialista a realizat un clasament al celor mai buni şi celor mai răi soţi din lume. A rezultat că soţii cei mai răi sunt australienii, mult mai atraşi de viaţa socială, dar incapabili să aibă grijă de familie, în timp ce la polul opus se află norvegienii şi suedezii, respectuoşi cu nevestele şi dispuşi să dea o mână de ajutor în gospodărie. Alături de scandinavi se remarcă şi bărbaţii britanici şi americani, în timp ce, în coada clasamentului, australienii sunt „însoţiţi“ de nemţi, austrieci şi japonezi.

Johnny Depp şi Halle Berry, cele mai sexy vedete de la Hollywood

Johnny Depp şi Halle Berry sunt cele mai sexy vedete din Cetatea Filmului, potrivit unui sondaj realizat de revista America’s Parade. Depp a reuşit să îl devanseze pe alt sex-simbol al Hollywoodului, George Clooney, care trebuie să se mulţumească doar cu titlul de „unicul gentleman adevărat“. Cititorii revistei au desemnat-o pe Jennifer Garner drept vedeta cu cea mai naturală frumuseţe, în timp ce Paris Hilton este considerată „cea mai promiscuă“ dintre divele din showbiz. Nici cuplurile de vedete nu au scăpat de judecata publicului. Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost desemnaţi cel mai frumos cuplu, în timp ce  Jennifer Garner şi Ben Affleck au cucerit titlul de „cel mai normal cuplu“. Cea mai surprinzătoare pereche este, în opinia cititorilor revistei, aceea formată din Mel Gibson şi Oksana Grigorieva, în timp ce proaspeţii însurăţei Fergie şi Josh Duhamel au obţinut cele mai multe voturi la categoria „cea mai reuşită căsătorie“.

Exit mobile version