14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Catherine Siachoque, pe lista celor mai bine îmbrăcate personalităţi
Catherine Siachoque, actriţa pe care telespectatorii o pot vedea în fiecare zi în telenovela „Fără sâni nu există Paradis“, difuzată pe postul de televiziune Acasă, de la ora 20.30, a ajuns-o din urmă pe Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, cel puţin din punct de vedere vestimentar. După ce a fost numită de revista People en Espanol printre „cele mai frumoase 50 de personalităţi“, aceeaşi publicaţie a nominalizat-o pe Catherine Siachoque pe încă o listă la care multe celebrităţi aspiră, aceea a celor mai bine îmbrăcate personalităţi, pe care se află şi Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama.
Actriţa care dă viaţă personajului Dona Hilda în telenovela „Fără sâni nu există Paradis“ mărturiseşte că nu ea este responsabilă pentru succesul său în domeniul modei, ci mama ei. „De când era mică, îi plăceau foarte mult fustele“, a povestit Blanca Gaete, mama actriţei Catherine Siachoque. „Îmi era foarte greu să o îmbrac în blugi. Este foarte ascultătoare şi acceptă sugestii. Este foarte uşor de mulţumit. De fiecare dată când mă duc la cumpărături, îi iau câte ceva care cred că i s-ar potrivi şi i-ar veni bine. În general, îi plac toate hainele pe care i le cumpăr şi le poartă cu plăcere“. Se pare că eforturile mamei de a o îmbrăca pe Catherine cât mai elegant au dat rezultate, iar actriţa a ajuns pe lista celor mai bine îmbrăcate personalităţi ale anului 2009, alături de Michelle Obama, Salma Hayek, Eva Longoria şi Thalia.

Plantă tropicală mortală, găsită în grădina unei britanice

O plantă tropicală mortală, numită Datura stramonium (Capcana Diavolului), originară din pădurea amazoniană, a crescut într-o grădină din Suffolk, Anglia, spre uimirea experţilor.
Capcana Diavolului este folosită de triburile amerindiene pentru a-şi otrăvi vârfurile săgeţilor şi lăncilor, iar în ceremoniile hindu, pentru proprietăţile ei halucinogene. Otrava sa cauzează uscarea gurii, tulburări de vedere, provoacă iregularităţi ale ritmului cardiac, poate duce la comă sau chiar moarte.
Phyllis Abbot împreună cu soţul ei au chemat specialiştii în horticultură, care au identificat planta. Ei spun că sunt fericiţi că au aflat despre ce este vorba înainte de a se întâmpla vreun accident.
Creşterea plantei în Anglia rămâne totuşi un mister. Experţii spun că probabil sămânţa a ajuns în grădina bătrânei prin excrementele păsărilor migratoare.

The Killers, concert în exclusivitate la MTV „World Stage“

Trupa americană The Killers cântă live vineri, începând cu ora 00.00, la MTV „World Stage“. Evenimentul, care face parte din seria concertelor Oxegen, cel mai mare festival de muzică din Irlanda, va putea fi urmărit în exclusivitate de fanii The Killers din România, care vor putea asculta melodii precum „Mr. Brightside“, „Read My Mind“, „Smile Like You Mean It“ sau „Somebody Told Me“.
MTV România se alătură celor 162 de ţări care fac parte din proiectul muzical „World Stage“. În fiecare vineri, de la miezul nopţii, artişti de renume precum Oasis, Franz Ferdinand, Prodigy, Pussycat Dolls şi alţii concertează live pentru iubitorii de muzică bună din toată lumea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS